۰ نفر

معاون وزیر راه و شهرسازی خبر داد

مدت صدور پروانه ساختمانی در بافت فرسوده تهران ۳.۵ ماه/ احداث ٢٠ شهرک با مساحت ١٠ هزار هکتار

۱۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۶:۴۶
کد خبر: 851035
مدت صدور پروانه ساختمانی در بافت فرسوده تهران ۳.۵ ماه/ احداث ٢٠ شهرک با مساحت ١٠ هزار هکتار

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری گفت: مدت زمان صدور پروانه ساختمانی در بافت فرسوده تهران ۳.۵ ماه است اما آنچه که مهم است این است که مردم باید با حقوق خود در نوسازی بافت فرسوده آشنا شوند.

به گزارش خبرنگار «اقتصاد آنلاین»؛ محمد آیینی در نشست خبری خود با خبرنگاران در ساختمان وزارت راه و شهرسازی با بیان اینکه نوسازی مسکن در بافت فرسوده شهری در دولت سیزدهم عرصه رکوردشکنی فراوانی بود گفت: آمار تعداد واحدهای نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده در سال ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۰ رشد ۳.۵ درصدی یافت که رقم مهمی است.

وی با تاکید بر اینکه باید مردم و ساکنان بافت فرسوده با حقوق به حق خود در نوسازی این بافت ها آشنا شوند ادامه داد: بسته تشویقی ۱۹ بندی نوسازی بافت‌های فرسوده به تمامی شهرها ابلاغ شد و نزدیک به ۳۰۰ شهر بسته تشویقی را اجرا کردند.

وی افزود: این بسته تشویقی مختص شهرها تدوین شده است و قطعا این اقدام می تواند به نفع تمام ذینفعان و ساکنان بافت فرسوده باشد. اما انچه که مهم است این است که مردم باید با حقوق خود در بافت فرسوده آشنا شوند.

میانگین صدور پروانه در بافت‌های فرسوده در مقایسه با میانگین ۸ سال گذشته بالغ بر ۱۰۰ درصد افزایش یافت

وی افزود: میانگین صدور پروانه در بافت‌های فرسوده در مقایسه با میانگین ۸ سال گذشته بالغ بر ۱۰۰ درصد افزایش یافت و اگر مقایسه ای داشته باشیم می بینیم که رقم واحدهای نوسازی شده در بافت‌های فرسوده در سال ۱۴۰۲ به عدد ۹۶ هزار و ۳۰۰ واحد رسید و رکورد سنوات و دهه‌های گذشته را شکست.

مدت زمان صدور پروانه ساختمانی در بافت فرسوده طبق گفته های شهرداری تهران حدود ۳.۵ ماه است

وی در پاسخ به این پرسش که مدت زمان صدور پروانه ساختمانی در بافت فرسوده چقدر است و در تهران چه میزان زمان می برد؟ گفت: در برخی از شهرها مدت زمان صدور پروانه ساختمانی به دو هفته هم می رسد اما در مورد تهران مدت زمان صدور پروانه ساختمانی در بافت فرسوده طبق گفته های شهرداری تهران حدود ۳.۵ ماه است.

در دولت سیزدهم حدود ۱۰۴ هزار واحد نوسازی شد

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران ادامه داد: رکورد شکنی دوم در بافت‌های فرسوده را می توان به فرایند نوسازی ۲۹۰ هزار واحد در بافت‌های هدف بازآفرینی شهری اختصاص داد چرا که بیشترین نوسازی در مقایسه با تمامی سنوات و دولت‌های گذشته در سه سال فعالیت دولت سیزدهم انجام شد. همچنین در دولت سیزدهم حدود ۱۰۴ هزار واحد نوسازی شده به بهره‌برداری رسید که این موضوع جزو رکود شکنی‌های سوم در این بخش به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه در طی دولت سیزدهم در مجموع ۱۰۰ هزار بنای فرسوده و ناپایدار در کشور برچیده شد ادامه داد: حاصل این سیاست گذاری‌ها و تلاش‌های انجام شده این است که سهم ساخت‌وساز در بافت فرسوده از ۱۹ درصد سال ۱۴۰۱ به ۲۲.۵ درصد در سال ۱۴۰۲ رسید.

معاون وزیر راه و شهرسازی محرومیت زدایی در محلات هدف بازآفرینی شهری را از دیگر محورهای این شرکت در دولت سیزدهم عنوان کرد و گفت: در دولت سیزدهم بهسازی معابر خاکی یک هزار و ۱۷۰ محله حاشیه‌ای و سکونتگاه‌های غیر رسمی (محلات کمتر برخوردار) به بهره برداری رسید که در مجموع ۴۸۸ شهر با توزیع قیر به طول بیش از ۲هزار کیلومتر آسفالت معابر خاکی داشته‌اند.

وی ادامه داد: در بخش خدمات زیربنایی و روبنایی در طول دولت سیزدهم ۹۰۰ پروژه به اتمام رسید و مطالبات قبلی در این بخش پرداخت شد که شامل تحویل ۳۱ مدرسه، ۳۲ درمانگاه،۷ کلانتری،۲۴ مجموعه ورزشی و دیگر پروژه‌ها است.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: این ٣۶٢ هزار هکتار در ٢٧ نقطه نوار ساحلی وارد عملیات اجرایی شده و تا کنون ۶ طرح جامع آماده است و ساخت یک شهرک در این ٢٧ شهرک در دست اجرا قرار گرفته است.

غفوری افزود: در سایر نقاط کشور ٢٠ شهرک با مساحت ١٠ هزار هکتار با ظرفیت احداث ١٣٠ هزار هکتار مورد بررسی قرار گرفته است تا احداث شود.

آیینی اظهار امیدواری کرد در دولت چهاردهم برنامه‌های پایه گذاری شده در دولت سیزدهم تداوم یابد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha