آگاه۲
وی ایکس
لاماری ایما/ آرین موتور
x
آهن ۱۰۰
فونیکس
فردا موتور
۰۷ / فروردين / ۱۴۰۳ ۲۳:۲۳

وزیر دفاع آمریکا: وضعیت غزه فاجعه انسانی است

وزیر دفاع آمریکا: وضعیت غزه فاجعه انسانی است

وزیر دفاع آمریکا یک روز پس از تصویب قطعنامه شورای امنیت برای برقراری آتش بس در غزه در ماه رمضان در دیدار با وزیر جنگ اسرائیل که در واشنگتن به سر می برد، اذعان کرد: وضعیت غزه فاجعه انسانی است.

کد خبر: ۸۳۲۸۲۷
آرین موتور

به گزارش اقتصادآنلاین  به نقل از ایرنا، «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در دیدار با «یو آو گالانت» وزیر جنگ اسرائیل گفت که حفاظت از غیرنظامیان فلسطینی یک امر اخلاقی و استراتژیک ضروری است.

آستین وضعیت غزه را در حالی "فاجعه انسانی" خواند که آمریکا بیشترین حمایت را از این اسرائیل از زمان آغاز جنگ در این منطقه از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ داشته و تاکنون بیش از ۳۲ هزار نفر از فلسینی ها در این منطقه به شهادت رسیده اند.

جیک سالیوان مشاور امنیت ملی دولت آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی در پی تصویب قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل مبنی بر برقراری آتش بس فوری در غزه در طول ماه مبارک رمضان و رای ممتنع واشنگتن به این قطعنامه و خشم رژیم اسرائیل از این اقدام با «یوآو گالانت» وزیر جنگ این رژیم که در واشنگتن به سر می برد، دیدار و گفتگو کرد.

مشاور امنیت ملی آمریکا پس از دیدار با وزیر جنگ اسرائیل گفت: ما گفتگوی سازنده ای در مورد بهترین راه تضمین شکست پایدار حماس در غزه داشتیم. من حمایت قاطع بایدن را از امنیت اسرائیل در برابر همه تهدیدها از جمله ایران، اعلام کردم.

به گزارش ایرنا، سرانجام پس از نزدیک به ۶ ماه از جنگ اسرائیل در غزه، اعضای شورای امنیت سازمان ملل ۶ فروردین ماه ۱۴۰۳ برابر با ۲۵ مارس ۲۰۲۴ با ۱۴ رای مثبت این شورا و نیز رای ممتنع آمریکا و عدم وتوی این کشور، با قطعنامه‌ ۲۷۲۸ را برای برقراری آتش‌بس فوری در غزه موافقت کردند تا در ۱۵ روز باقیمانده در ماه مبارک رمضان آتش بس میان اسرائیل و حماس برقرار شود.

آمریکا پیش‌تر سه قطعنامه آتش‌بس را وتو کرده بود، اما این بار به این قطعنامه رای ممتنع داد و به این ترتیب، بدلیل عدم مخالفت اعضای دائم شورای امنیت و بدون هیچ مخالفتی این قطعنامه به تصویب رسید. این قطعنامه را ۱۰ عضو غیردائمی شورای امنیت تنطیم کرده بودند.
این قطعنامه خواستار اجرای آتش بس فوری در غزه در ماه رمضان شده و گفته است: آتش بس فوری در ماه رمضان توسط همه طرف ها رعایت شود که منجر به آتش بس پایدار می شود.

این قطعنامه همچنین خواستار آزادی فوری و بدون قید و شرط همه گروگان ها و تضمین دسترسی بشردوستانه برای رفع نیازهای پزشکی و سایر نیازهای بشردوستانه آنها شده است و از طرفین می خواهد به تعهدات خود تحت قوانین بین المللی در رابطه با تمام افراد بازداشتی، عمل کنند.

در پی تصویب این قطعنامه، دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم اسرائیل در این باره اعلام کرد: سفر هیات اسرائیل به واشنگتن که قرار بود درباره عملیات در رفح رایزنی کند، لغو شد.

دفتر نتانیاهو در این بیانیه‌ اعلام کرد: آمریکا از مواضع قاطع خود عقب نشینی کرده است و هیات اسرائیلی به واشنگتن نخواهد رفت. این اقدام آمریکا به تلاش‌ها برای آزادی اسرا لطمه می‌زند؛ زیرا حامل پیامی برای حماس است که فشارهای بین‌المللی اجازه دستیابی به توافق آتش‌بس بدون آزادی اسرا را خواهد داد.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد. این وقفه یا آتش بس موقت هفت روز طول کشید و سرانجام ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳ به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

برچسب ها:
اخبار بین الملل
ارسال نظرات
صندوق طلای کیان «گوهر»
x