چه جوری از کمردرد در زمان دورکاری جلوگیری کنیم؟
ساعات کار طولانی تر همراه با وضعیت نامناسب کار در خانه منجر به افزایش مشکلات کمر در بزرگسالان و جوانان شده است. در این مطلب روزیاتو، ۵ روش ساده برای محافظت از کمر و جلوگیری از کمردرد در دوران دورکاری را خواهید خواند.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از روزیاتو، از زمان شروع همهگیری کووید-۱۹، تعداد افرادی که از خانه به روش دورکاری کار میکنند به طور چشمگیری افزایش یافته است اما کارشناسان بهداشت هشدار دادهاند که این دورکاری میتواند تأثیر مخربی بر بدن ما داشته باشد.
بسیاری از افراد به جای استفاده از میز اداری و صندلی، مجبورند از روی مبل، تخت، میز آشپزخانه یا زمین کار کنند. همه اینها می تواند منجر به وضعیت نامناسب و کمردرد شود.
ساعات کار طولانی تر همراه با وضعیت نامناسب کار در خانه منجر به افزایش مشکلات کمر در میان جوانان شاغل شده است.
تحقیقات نشان داده است که ۶۴ درصد از افراد ۱۸ تا ۲۹ ساله در سال گذشته پس از کار در خانه با مشکلات کمر مواجه شده اند.
در این زمینه بیشتر بخوانید؛
اگر در دوران بارداری به سر می برید، این لباس ها را نپوشید
بهترین روش خوابیدن برای جلوگیری از کمردرد چیست؟
اما اگر دورکاری را به عنوان شیوه کار کردن برگزیده اید، زمان آن رسیده است که برای جلوگیری از مشکلات کمر و غیرقابل کنترل شدن آنها اقدام کنید.
تقریبا نیمی از افرادی که دورکاری می کنند، در طول روز کاری خود، به میز و صندلی طبی و محافظ کننده دسترسی ندارند. متأسفانه ۲۰ درصد از آنها مجبورند در حالی که روی مبل یا تخت نشسته اند کار کنند. این وضعیت می تواند حالت بدن و سلامت ستون فقرات را مختل می کند.
طبق آمارهای اخیر، میانگین روز کاری در سراسر جهان ۴۸ دقیقه افزایش یافته است و بسیاری از بریتانیایی ها برای جبران آن ورزش کمتری انجام می دهند.
طبق یک نظرسنجی از ۱۰۰۰ نفر، یک پنجم از پاسخ دهندگان اعتراف کردند در یک هفته کاری معمولی اصلاً ورزش نمی کنند و در هر ساعت، فقط هفت درصد پیاده روی و کشش انجام می دهند؛ یعنی تمریناتی که اصولا برای کار پشت میز توصیه می شود.
بیش از نیمی (۵۶ درصد) از شرکت کنندگان در نظرسنجی در سال گذشته کمردرد جدیدی را تجربه کردند و ۲۳ درصد دیگر گردن درد یا درد در تیغه شانه دارند.
کمردرد و گردن درد از شکایات رایج افراد دورکار به شمار می رود. زیرا صفحه نمایش در سطح چشم قرار نگرفته یا صندلی ها از کمر محافظت نمی کنند. به همین دلیل کارمندان دورکار پشت میزنشین قوز می کنند یا لم می دهند.
مراقبت از کمر میتواند فشار را کاهش و انرژی را افزایش دهد تا بتوانیم راحت تر به امورات زندگی برسیم؛ بدون اینکه درد و ناراحتی مانع ما شود.
ما برای شیوع کرونا، قرنطینه و دورکاری نمی توانیم کاری انجام دهیم اما میتوانیم با انجام برخی تکنیک ها، از کمر خود مراقبت کنیم. با یک برنامه ۵ مرحله ای محافظت از کمر به نام S.T.E.P.S می توانید کمر خود را متحرک، منعطف و فعال نگه دارید. این برنامه به راحتی در زندگی روزمره شما قابل گنجاندن است.
برنامه ۵ مرحله ای S.T.E.P.S برای محافظت از کمر:
پنج مرحله S.T.E.P.S ساده برای مراقبت از کمر در منزل وجود دارد. این موارد عبارتند از:
STRETCH – کشش ملایم، حتی برای چند دقیقه در روز، تحرک را افزایش می دهد و به شل شدن عضلات سفت کمک می کند.
THERAPY – درمانهای موضعی گرم، سرد (یا ترجیحاً هر دو متناوب) یا ضد التهابی (مالیدن، اسپریها، چسبها) مفید است.
EXERCISE – پیاده روی، دوچرخه سواری و شنا، همگی تمریناتی ملایم و کم تاثیر هستند که به تحرک عضلات و مفاصل شما کمک می کنند.
POSTURE – وضعیت بدن خود را برای کاهش کمردرد و بهبود بیشتر بررسی کنید؛ به خصوص در حین انجام کار پشت میز یا تماشای تلویزیون.
STRENGTHEN – تمرینات ورزشی مخصوص مرکز و عضلات پشت، کمر را تقویت کرده و از سفتی و درد موضعی جلوگیری می کند.