وی ایکس
آگاه 3 مثقال طلا
لاماری ایما/ آرین موتور
x
فونیکس
آمارکتس
فلای تودی
۲۹ / فروردين / ۱۴۰۱ ۱۵:۱۶
پرونده عوارض صادراتی روی میز نمایندگان؛

آیا دریافت عوارض صادراتی از محصولات معدنی متوقف می‌شود؟

آیا دریافت عوارض صادراتی از محصولات معدنی متوقف می‌شود؟

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بخشنامه وزارت صمت مبنی بر وضع یک دفعه ای عوارض بر محصولات صادرات محور، در مجلس پیگیری می شود.

کد خبر: ۶۲۹۰۵۳
آرین موتور

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، محمد رضا پورابراهیمی در گفتگویی، با بیان اینکه هرگونه تصمیم تاثیرگذار بر حوزه صادرات کشور خارج از ضوابط قانونی توسط مجلس قابل پیگیری است، گفت: اگر وزارت صمت در تفسیر قانون بودجه مشکلی دارد می تواند از مجلس توضیح بخواهد؛ مبنای مجلس در وضع مالیات برای جلوگیری از خام‌فروشی بوده چونکه ارزش افزوده نظام اقتصادی ما را به خارج از کشور منتقل نکند.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس اضافه کرد: اگر بنا به تعیین عوارض هم باشد وزارت صمت باید در بازه زمانی مشخصی و نه یک دفعه ای آن را اعمال می کرد.

پورابراهیمی تاکید کرد: وضع عوارض به غیر از مالیات بر محصولات معدنی صادراتی نیازمند بررسی های کارشناسی است و مجلس پیگیر آن خواهد شد.

 

ارسال نظرات
کیان طلا
x