اسامی راهیافتگان مرحله نهایی المپیاد علمی - دانشجویی اعلام شد
معاون آزمونهای سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور از اعلام اسامی راهیافتگان به مرحله نهایی بیست و نهمین المپیاد علمی - دانشجویی کشور سال ۱۴۰۳ در ۲۳ رشته خبر داد.
به گزارش اقتصادآنلاین؛ «علی صدر» با اعلام این خبر گفت: مرحله نهایی این المپیاد، در دو نوبت صبح و عصر پنجم مرداد ماه امسال در دانشگاههای واقع در مراکز مناطق ۱۰گانه کشور شامل دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه مازندران - بابلسر، دانشگاه تبریز، دانشگاه بوعلی سینا - همدان، دانشگاه رازی - کرمانشاه، دانشگاه اصفهان، دانشگاه شیراز، دانشگاه شهید باهنر کرمان، دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار میشود.
وی افزود: آزمون مرحله نهایی المپیاد در یک روز و مطابق با برنامه زمانبندی درج شده در درگاه اطلاعرسانی مرکز المپیاد علمی دانشجویی کشور به نشانی olympiad.sanjesh.org برگزار خواهد شد و ضروری است هر یک از راهیافتگان به مرحله نهایی المپیاد از ۱۲ تا ۱۶ تیرماه برای انتخاب شهر محل آزمون از طریق درگاه اطلاعرسانی مرکز المپیاد علمی دانشجویی کشور اقدام کنند و برای دانشجویانی که نسبت به انتخاب شهر محل آزمون خود در بازه زمانی تعیین شده اقدام نکنند، کارت ورود به جلسه آزمون صادر نمیشود و امکان شرکت در المپیاد را نخواهند داشت.
معاون آزمونهای سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور درباره جزئیات برگزاری این المپیاد تصریح کرد: شرکتکنندگان در هر یک از رشتههای «شـیمی»، «زیست شناسی»، «مهندسی شـیمی»، «مهندسی صنایع»، «مهندسی مواد و متالورژی»، «مهندسی کشاورزی (زراعت و اصلاح نباتات)»، «مهندسی برق»، «مهندسی مکانیک» در صورت علاقهمندی میتوانند به جای شرکت در المپیاد رشته اصلی خود، در المپیاد رشته «سلولهای بنیادی و مهندسی بافت» شرکت کنند.
این دسته از داوطلبان میتوانند در بازه زمانی فوق با مراجعه به درگاه اطلاعرسانی مرکز المپیاد علمی دانشجویی کشور نسبت به اعلام علاقهمندی به رشته «سلولهای بنیادی و مهندسی بافت» اقدام کنند.
به گزارش ایرنا، المپیاد علمی دانشجویی کشور هرسال در دو مرحله متمرکز و غیر متمرکز توسط سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می شود. آزمون مرحله نهایی بیست و هفتمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور صبح و بعدازظهر جمعه چهارم شهریور سال ۱۴۰۱ در دانشگاههای مراکز مناطق ۱۰ گانه کشور برگزار شد.
همچنین مرحله نهایی المپیاد علمی دانشجویی ۳۰ تیر ۱۴۰۲ برگزار شد. دانشجویان دوره کارشناسی از سال سوم به بعد میتوانند در المپیادهای علمی دانشجویی کشور شرکت کرده و دانش خود را در رشته مورد نظر ارزیابی کنند.
شرکت کنندگان در این المپیاد در رشته های «زبان و ادبیات فارسی »، « علوم جغرافیا»،«علوم اقتصادی»، «الهیات و معارف اسلامی»، « علوم تربیتی»، «حقوق»، «روان شناسی»، «علوم زمین»، «شیمی»، «فیزیک»، «زیست شناسی»، «آمار»، «ریاضی»، «طراحی صنعتی»، «مهندسی برق»، «مهندسی شیمی»، «مهندسی صنایع»، «مهندسی عمران»، «مهندسی مکانیک»، «مهندسی مواد و متالورژی»، «مهندسی کامپیوتر »، «مهندسی کشاورزی (زراعت و اصلاح نباتات»، «سلول های بنیادی و مهندسی بافت» با هم رقابت می کنند.