قیمت نفت نزولی شد
قیمت نفت در پی انتشار آماری که نشان داد فعالیت تولیدی چین در اوت، برای پنجمین ماه متوالی، رشد منفی پیدا کرده است، در معاملات روز پنج شنبه کاهش پیدا کرد.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، بهای معاملات نفت برنت برای تحویل در اکتبر که روز پنج شنبه منقضی میشود، با ۹ سنت معادل ۰.۱ درصد کاهش، به ۸۵ دلار و ۷۷ سنت در هر بشکه رسید. قرارداد نوامبر نفت برنت با ۱۰ سنت معادل ۰.۱ درصد کاهش، به ۸۵ دلار و ۱۴ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا برای تحویل در اکتبر، با شش سنت معادل ۰.۱ درصد کاهش، به ۸۱ دلار و ۵۷ سنت در هر بشکه رسید.
طبق یک نظرسنجی کارخانهای رسمی، فعالیت تولیدی چین دوباره در اوت، مجددا نگرانیها نسبت به ضعف دومین اقتصاد بزرگ جهان را برانگیخت. بر اساس اعلام اداره ملی آمار چین، شاخص رسمی مدیران خرید بخش تولید (PMI)، از ۴۹.۳ واحد در ژوئیه، به ۴۹.۷ واحد در اوت رسید. این شاخص پایین ۵۰ واحد ماند که به منزله رشد منفی است.
به گفته ییپ جون رونگ، استراتژیست بازار در شرکت مالی «آی جی»، چشم انداز عرضه محدود نفت آمریکا، در معاملات روز گذشته، از قیمتها حمایت کرد، اما آمار چین، نگرانیها نسبت به وضعیت تقاضا برای سوخت را تشدید کرد. به طور کلی، عوامل متضاد، قیمتها را امروز به نوعی بلاتکلیفی نگه داشت و باعث شد بعضی از سرمایه گذاران به صبر و مشاهده روی آورده و منتظر انتشار شاخص قیمت مصرفی آمریکا باشند که معیار اصلی سنجش تورم برای فدرال رزرو است.
با انتشار آمارهای رسمی در آمریکا که نشان می دهد عرضه نفت خام کمتر از حد انتظار بوده و کودتای نظامی در گابن که یکی از کشورهای عضو اوپک بوده و باعث افزایش نگرانی نسبت به اختلال در روند عرضه نفت شده است، قیمت نفت در حال حاضر، به سمت رشد هفتگی پیش می رود.
تحلیلگران انتظار دارند که عربستان سعودی در اکتبر، برای سومین ماه متوالی، کاهش داوطلبانه تولید نفت خود به میزان یک میلیون بشکه در روز را تمدید کند و به محدودیت عرضه گروه اوپک پلاس بیافزاید.
بر اساس گزارش رویترز، در همین حال، دولت آمریکا رشد تولید ناخالص داخلی خود در سه ماهه گذشته را بازبینی کرد و از ۲.۴ درصد گزارش شده در ماه پیش، به ۲.۱ درصد کاهش داد و آمار منتشر شده در روز چهارشنبه نشان داد که رشد حقوق و دستمزد خصوصی در اوت، به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.