آگاه۲
وی ایکس
لاماری ایما/ آرین موتور
x

چند راه حل عالی برای خواب آلودگی رانندگی + فیلم

کد خبر: ۶۷۲۵۳۷
۱۶ / مهر / ۱۴۰۱ ۲۱:۰۷
خواب آلودگی هنگام رانندگی ، این روز ها با افزایش حجم برنامه های کاری و بیشتر شدن ماشین ها و گیر کردن در ترافیک و رانندگی کردن های طولانی ، به مشکلی بزرگ و رایج تبدیل شده است. به عنوان یکی از عوامل اصلی تصادفات جاده ای چیزی مهمتر از این نیست که از امنیت خودتان در هنگام رانندگی اطمینان حاصل کنید.

نکات مهم برای جلوگیری از خواب آلودگی رانندگی

به گزارش اقتصاد آنلاین؛ این موضوع بطور ساده به خستگی راننده هنگام رانندگی مربوط می شود و به کاهش توانایی فرد در کنترل خودرو به علت خواب آلودگی و خستگی گفته می شود. هنگامی که خسته می شویم ، زمان واکنش های ما طولانی تر می شود ، تصمیم گیری ما بدتر می شود ، و توانایی ما در محاسبه فاصله و سرعت تضعیف می شود.

چرا خواب آلودگی هنگام رانندگی یک مسئله است ؟

بر مبنای سندی مربوط به یک سازمان حمل و نقل ، اشتباه راننده و واکنش های ضعیف ، یکی از رایج ترین علت های تصادفات جاده ای است. خواب آلودگی هنگام رانندگی بطور واضحی احتمال اشتباه را افزایش می دهد. و بطور غم انگیزی در آمارهای زیر نقش بازی می کند : (این آمارها مربوط به ایران نیستند)

گزارش دیگری از همین سازمان حمل و نقل حاکی از آن است که توالی اشتباهات رانندگی بر اثر خواب آلودگی هنگام رانندگی افزایش پیدا می کند. فراوانی خطا ها و گوناگونی اشتباهات نیز افزایش پیدا می کند.


خواب آلودگی هنگام رانندگی بیشتر در چه زمان هایی اتفاق می افتد ؟

خواب آلودگی در رانندگی

خواب آلودگی هنگام رانندگی در بین ساعات ۲ بعد از ظهر تا ۴ بعد از ظهر و همچنین ۲ صبح تا ۶ صبح بیشتر رایج است. در این ساعت ها بدن ما بطور طبیعی کند می شود ، که باعث کاهش سرعت واکنش های ما و توانایی تصمیم گیری ما می گردد. راننده های جوان بیشتر در ساعات صبح دچار خواب آلودگی می شوند و افراد مسن تر اغلب در ساعات بعد از ظهر خواب آلوده تر هستند.

البته خستگی در هر ساعتی از روز ممکن است احساس شود، و راه های مختلفی برای مقابله با خستگی وجود دارد که مهم ترین آن ها داشتن خواب کافی است.

چه چیزی سبب خستگی می شود ؟

اغلب مواقع خواب آلودگی هنگام رانندگی به علت کمبود خواب است. البته عوامل دیگری مانند بیماری یا سبک زندگی نیز می توانند موجب خستگی شود.

بیماری هایی که موجب خستگی و در نتیجه خواب آلودگی هنگام رانندگی می شوند :

    کم خونی

    کم کاری تیروئید

    آپنه خواب

    بارداری

    افسردگی ، اضطراب ، استرس ، شوک عاطفی

    عوارض داروئی

سبک زندگی نیز باعث خستگی و در نتیجه خواب آلودگی هنگام رانندگی می شود :

    رژیم غذایی نامناسب

    الکل

    ورزش نکردن

    کافئین

    شیفت شب

    چرت روزانه بلند

    عادات خواب نامناسب

راه حل های کوتاه مدت

چرا نباید قبل از صبحانه قهوه بخوریم؟

البته که شما به دنبال راه حل های ساده تر و کوتاه مدت تری خواهید بود، اما با این که هیچ راهی بهتر داشتن الگوی خوابی منظم نیست ، با این حال تغییرات کوچکی نیز وجود دارند که انجام آن ها به شما برای مبارزه با خواب آلودگی هنگام رانندگی کمک می کنند.

از جمله این راه حل ها :

    مقدار غذای کمتر بخورید و غذایی انتخاب کنید که انرژی شما را حفظ کند.

    اگر متوجه شدید که دارید چرت می زنید بهتر است یک خواب نیمروزی کوتاه داشته باشید

    در مسافت های طولانی از هر ۲ ساعت ، ۱۵ دقیقه استراحت لازم است

    تعداد کافی اسنک و آب در دسترس داشته باشید

    با باز گذاشتن شیشه ماشین و یا با استفاده از کولر ، داخل خودرو را خنک نگه دارید

    کناری بزنید و یک پیاده روی سریع انجام دهید

اما توجه داشته باشید که اگر بی خوابی ، کم خوابی و خواب آلودگی هنگام رانندگی عوارض خود را به وفور نشان دهد حتما به پزشک خود مراجعه نمائید و تحت معالجه قرار بگیرید.

چگونه از خواب آلودگی هنگام رانندگی جلوگیری کنیم ؟

خواب آلودگی در رانندگی

البته که شگفت زده نخواهید شد که بشنوید بهترین راه مقابله با خواب آلودگی هنگام رانندگی تغییر سبک زندگی است. متاسفانه تقلب و راه میان بری برای مقابله با خستگی وجود ندارد. بطور مثال نوشیدن زیاد کافئین ، بخصوص در مسیرهای طولانی قطعا برای شما مشکل ایجاد خواهد کرد.

در طولانی مدت داشتن الگوی خوابی منظم می تواند بسیار مفید باشد. از این که ۷ ساعت در شب می خوابید اطمینان حاصل نمائید. کسانی که شیفت شب کار می کنند نیز به همین مقدار خواب نیاز دارند. البته می توانند در ساعات پیرامون ساعت کاری بخوابند.

برای داشتن خواب کافی باید تشک مناسب استفاده کرد تا راحت و آسوده خوابید و انرژی از دست رفته را جبران کرد. تشک های استاندارد داتیس تا حد بسیار زیادی خیال شما را از این بابت راحت کرده است.

ارسال نظرات
صندوق طلای کیان «گوهر»
x