x
۲۶ / ارديبهشت / ۱۴۰۱ ۲۰:۲۴

۷ تغییر ساده در عادت غذایی برای از بردن چربی شکم

۷ تغییر ساده در عادت غذایی برای از بردن چربی شکم

تغییر در برخی عادات غذایی می‌تواند به کاهش چربی شکم و سرعت روند پیری کمک کند. در این مطلب ۷ توصیه ساده تغذیه‌ای آورده شده است که می‌تواند در این زمینه راهگشا باشد. سعی کنید این تغییرات ساده را در تغذیه و سبک زندگی خود ایجاد کنید.

کد خبر: ۶۳۶۱۳۱
آرین موتور

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از همشهری آنلاین، هر بدن اندازه، شکل و وزن متفاوتی دارد و برخلاف باور رایج، وزن تنها شاخص همیشگی سلامتی نیست. این امر به‌ویژه هنگامی که سن بالا می‌رود و تغییرات وزنی بیشتری را تجربه می‌کنید، صادق است. وقتی صحبت از افزایش وزن به میان می‌آید، نوعی چربی به نام چربی احشایی که اطراف ناحیه شکم قرار دارد، از همه چیز مهم‌تر می‌شود و توجهات را بیشتر به خود جلب می‌کند. این نوع چربی اطراف اندام‌های داخلی بدن رشد می‌کند و می‌تواند احتمال ابتلا به برخی بیماری‌ها را افزایش دهد. به همین دلیل، کنترل و مدیریت چربی احشایی یا همان چربی شکمی می‌تواند نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مرتبط با افزایش داشته باشد.

تغییر در برخی عادات غذایی می‌تواند به کاهش چربی شکم و سرعت روند پیری کمک کند. در این مطلب ۷ توصیه ساده تغذیه‌ای آورده شده است که می‌تواند در این زمینه راهگشا باشد.

۱- در طول روز مقدار زیادی آب بنوشید

نوشیدن آب کافی برای هر جنبه‌ای از سلامتی بدن ضروری است. اگر به اندازه کافی آب ننوشید، ممکن است مشکلاتی مانند زودرنجی و کج‌خلقی، احساس گرسنگی بسیار بیشتر، مشکلات مثانه، مشکلات قلبی و کلیوی و کمبود انرژی را تجربه کنید. بنابراین هنگامی که می‌خواهید برخی عادات غذایی خود را سالم‌تر هستید، بهتر است از مصرف آب شروع کنید.

۲- سبزیجات بیشتری بخورید

وقتی صحبت از تغذیه سالم، آن هم با هدف کند کردن روند پیری به میان می‌آید، نباید نقش سبزیجات را دست‌کم گرفت. سبزیجات سرشار از آنتی اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر هستند که همگی به حفظ جوانی و سلامتی کمک می‌کنند. باید در صورت امکان سبزیجات را در هر وعده غذایی خود بگنجانیم زیرا کالری کم اما مواد مغذی بالایی دارند. همچنین پیشنهاد می‌کنیم به جای یک عدد سبزیجات از انواع مختلف سبزیجات مانند کلم بروکلی، کلم پیچ، اسفناج، فلفل، گوجه فرنگی، هویج و پیاز مصرف کنید؛ مصرف چند نوع سبزیجات در یک وعده غذایی عالی است.

۳- هر روز صبحانه سالم بخورید

بیشتر افراد به خاطر مشغله کاری ناخواسته صبحانه را نادیده بگیرند، اما صبحانه یکی از مهم‌ترین وعده‌های غذایی روز است. خوردن یک وعده غذایی در صبح به سوخت بدن کمک می‌کند، بنابراین کمتر احتمال دارد که در طول روز به خوردن غذاهای ناسالم بپردازید. اگر وقت دارید، حتماً یک ساعت پس از بیدار شدن از خواب صبحانه بخورید، زیرا این امر به بدن شما زمان کافی برای هضم قبل از اولین جلسه کاری‌تان می‌دهد.

۴- روزه‌داری متناوب یا رژیم فستینگ را امتحان کنید

«نخوردن صبحانه» فقط زمانی مجاز است که پزشک یا متخصص تغذیه آن را برای شما تجویز کرده باشد؛ برای رژیم لاغری و سبک سالم غذایی روش روزه‌داری متناوب یا رژیم فستینگ را امتحان کنید. رژیم روزه‌داری روشی برای کمتر غذا خوردن است و بیشتر نوعی سبک زندگی است که می‌تواند وزن شما را به حد ایده‌آل برساند و کیفیت زندگی‌تان را بهبود بخشد.

۵- بیشتر غذاهای کامل و غنی بخورید

غذاهای کامل اساساً برعکس غذاهای فراوری شده هستند و بسیار مهم است که مصرف غذای فرآوری شده خود را محدود کنید و هر زمان که می‌توانید آنها را با غذاهای کامل جایگزین کنید. غذای فراوری شده یک محصول غذایی است و یک غذای کامل محسوب نمی‌شود. غذاهای فرآوری شده آنهایی هستند که از کربوهیدرات‌های تصفیه شده، تثبیت کننده‌ها و مواد افزودنی و سایر مواد برای افزایش طعم و بافت تهیه می‌شوند.

زمانی که غذاهای فراوری شده آنهم به مقدار زیاد می‌خورید، روده تحریک و باعث عدم تعادل در باکتری‌های روده و در نهایت به التهاب مزمن منجر می‌شوند.

۶- کمتر گوشت قرمز بخورید

خوردن گوشت قرمز در حد اعتدال مشکلی ندارد؛ زیاده‌روی در مصرف گوشت قرمز است که مشکل‌ساز می‌شود و خوردن آن به مقدار زیاد در طول زمان می‌تواند روند پیری را به میزان قابل توجهی سرعت بخشد.

گوشت قرمز حاوی چربی‌های اشباع‌شده است که سطح کلسترول خون را افزایش می‌دهد و در صورت مصرف منظم در طول زمان، احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی، سکته و سرطان را بالا می‌برد. به جای گوشت قرمز، مرغ یا ماهی را امتحان کنید که منابع پروتئین کم‌چربی‌تری نسبت به گوشت قرمز هستند. مصرف کمتر گوشت قرمز نیز شانس ابتلا به سرطان روده بزرگ را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد.

۷- تعداد وعده‌های غذایی را با حجم کمتر افزایش دهید

در نهایت، اگر احساس می‌کنید که خوردن سه وعده غذایی در روز برای شما راهگشا نیست و نتیجه دلخواه را نمی‌گیرید، زمان و میزان مصرف خود را در هر وعده تغییر دهید؛ به جای خوردن سه وعده غذایی مفصل و حجیم در روز، سعی کنید شش وعده غذایی کوچک در طول روز بخورید. این کار به افزایش متابولیسم بدن کمک می‌کند و باعث می‌شود در طول روز کالری بیشتری بسوزانید.

ارسال نظرات
x