در پاندمی کرونا سوءتغذیه در کودکان افزایش پیدا کرد
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، با اشاره به نیازمندی کودکان به شیر و لزوم تامین ویتامینها و کلسیمهای مورد نیاز از طریق مصرف آن، گفت: این موضوع امسال هم در دست پیگیری ما قرار دارد و از سازمان برنامه و بودجه خواستیم که اعتبارات لازم برای برنامه شیرمدرسه تامین شود که در صورت بازگشایی مدارس این برنامه اجرایی شود.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا؛ دکتر زهرا عبداللهی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به بازگشایی تدریجی مدارس پس از شیوع کرونا، گفت: برنامه شیر مدرسه از آن برنامههایی است که برای تامین نیازمندیهای تغذیهای کودکان تدوین شده است که کودکان حداقل در مدرسه یک وعده شیر مصرف کنند که بخشی از نیاز به انرژی، پروتئین، کلسیم و فسفر برایشان تامین شود.
وی افزود: این برنامه بسیار ضروری است؛ زیرا در بهبود رشد کودکان و تامین نیازمندیهای تغذیهای آنان و ترویج فرهنگ مصرف شیر موثر است. این موضوع امسال هم در دست پیگیری ما قرار دارد و از سازمان برنامه و بودجه خواستیم که اعتبارات لازم برای برنامه شیرمدرسه تامین شود که در صورت بازگشایی مدارس این برنامه اجرایی شود.
او تاکید کرد: بویژه آنکه در دوران کرونا بیشتر نیاز است که مخصوصا در مناطق محروم بخشی از نیازمندی تغذیهای بچهها از این طریق تامین شود تا سیستم ایمنی بدنشان تقویت شده و پاسخ مناسبی در برابر بیماری کرونا بدهد.
عبداللهی ادامه داد: ظرف حدودا دو سال از شیوع کرونا که مدارس تعطیل بود و این برنامه اجرا نشد اما سال قبل از آن یعنی در سال ۱۳۹۸ هم متاسفانه چون اعتبارات برنامه تامین نشد، برنامه قطع شده و اجرا نشد و اکنون اصرار جدی ما اجرای طرح در صورت بازگشایی مدارس است.
پیش از این نیز مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفته بود: طی برنامه رصد وضعیت غذا و تغذیه گروههای آسیب پذیر که توسط دفتر ما و مراکز علمی انجام شده است، گزارشاتی به دستمان رسیده است که حاکی از بیشتر شدن وضعیت ناامنی غذایی است. متاسفانه سوء تغذیه و کمبود ریزمغذیها در کودکان زیر ۵ سال افزایش یافته است.