کمد لباس مناسب منزل شما کدام است؟
خرید کمد لباس مناسب برای هر اتاقی ضروری است. اما قبل از اینکه به سراغ خرید یک کمد نو بروید، نگاهی به کمد قدیمیتان داشته باشید تا متوجه شوید که قبلی چه ایراداتی داشته است که نباید در خرید جدید تکرار شوند.
نکات مهم در مورد خرید کمد لباس که کسی به شما نمیگوید
به گزارش اقتصاد آنلاین، در این مقاله، شما را برای خرید مناسبترین گزینه راهنمایی کردهایم و از کمد لباس و انواع آن گفتهایم.
قبل از خرید کمد لباس باید از خودتان بپرسید:
به چند طبقه در کمد لباسها نیاز دارم؟ اصلا باید کمد لباسم طبقهبندی شده باشد؟
فضای لازم برای آویزان کردن لباسها با گیره چقدر باید باشد؟
ارتفاع کمد لباسم باید بلند باشد؟
به کشو هم نیاز دارم؟
چند نفر قرار است از این کمد استفاده کنند؟
ترکیبها و شکلهای مختلفی از کمد لباس وجود دارد و شما باید با توجه به نیازها و سلیقهتان دست به انتخاب بزنید. قبل از خرید کمد لباس با خود درباره نیازهایتان و شکل و شمائل کمد کنار بیایید تا انتخاب برایتان سادهتر و بهتر پیش برود.
بزرگی کمد لباس باید چقدر باشد؟
پاسخ به این پرسش بسیار ساده است. شما باید کمدی را انتخاب کنید که نیازهایتان را رفع میکند. البته نباید اندازه کمد، آنقدر زیاد باشد که فضای اتاق را کاملا اشغال کند و تناسبها را کاملا به هم بزند. اندازه و شکل اتاق هم در انتخاب کمد لباس بسیار مهم است. برای مثال، اگر لباس و وسایل زیادی دارید و از سوی دیگر، اتاقتان آنقدرها که باید و شاید بزرگ نیست باید به فکر خرید کمدهایی باشید که ارتفاع بیشتری دارند و در مقابل، عرضشان کمتر است و فضا را چندان تنگ و کوچک نمیکنند.
قبل از خرید کمد لباس حتما اندازهگیریهای لازم را داشته باشید. یعنی بدانید که قرار است، کمد را در کدام نقطه از منزل بگذارید و ابعاد احتمالی آن را در دو حالت بیشینه و کمینه محاسبه کنید. یعنی ببینید که طول، عرض و ارتفاع کمد آیندهتان در بیشترین و کمترین حالت ممکن چقدر میتواند باشد. با این اندازهگیریها، در هنگام خرید به راحتی میتوانید موارد نامناسب را تشخیص بدهید و کنار بگذارید.
به ساختار کمد هم دقت کنید. مثلا اگر فضای اندکی در اختیار دارید باید به این موضوع توجه کنید که با باز کردن دربها و کشوهای کمدتان، چقدر فضا اشغال خواهد شد. مثلا انتخاب دربهای کشویی برای کمد در فضاها و اتاقهای کوچک، انتخاب هوشمندانهای است.
چگونه کمدی بخرید که با اتاقتان تناسب دارد؟
تناسب میان اسباب و اثاثیه مختلف خانه و اتاقهای آن بسیار مهم است. اگر میخواهید که منزلتان، ظاهر خوبی داشته باشد باید حتما به این تناسب دقت کنید. برای مثال، قرار دادن یک کمد لباس به سبک قدیمی در کنار وسایلی که همگی حال و هوای مدرن دارند اصلا فکر خوبی نیست.
پس هنگام خرید کمد لباس باید هم سبک ساخت و استایل کمد را با وسایل دیگر اتاق هماهنگ کنید و هم جنس آن را متناسب با اسباب و اثاثیه دیگر در نظر داشته باشید. مثلا اگر تخت و میز و… از جنس چوب خاصی هستند، کمد لباس هم باید از چوبی مشابه تعیین شود و علاوه بر جنس چوب مشابه، رنگ آن هم با اسبابهای دیگر در هماهنگی باشد. برای مثال، زمانی که اسباب مختلف موجود در اتاق از جنس چوب هستند و هر یک ساز خود را میزنند و از رنگ و نوعی متفاوتند، ظاهر اتاق بسیار مخدوش میشود. پس به هماهنگی رنگ و جنس کمد با وسایل دیگر دقت داشته باشید. البته هماهنگی فقط به معنای یکسان بودن نیست. گاهی استفاده از تنالیتههای رنگی متضاد هم زیبایی خود را دارد. کافی است کمی در این باره در گوگل جستوجو کنید.
شاید اغراق نباشد، اگر بگوییم که محور اصلی هر اتاقی، کمد آن است. مثلا محور اتاق نشیمن در بیشتر خانهها، تلویزیون است و همه چیز نسبت به موقعیت قرارگیری آن چیده میشود. در اتاق هم کمد چنین نقشی را بازی میکند. چون هم در نظم و ترتیب بخشیدن به اتاق نقش دارد و هم شکل و شمائل آن میتواند روی ظاهر فضا اثرات زیادی داشته باشد.
جنس کمد لباس
جنس کمد لباس میتواند از مواد و مصالح مختلفی تأمین شود. برای مثال، استفاده از چوب یا مواد مصنوعی طرح چوب برای کسانی که به دنبال طراحیهای کلاسیک و الهامگرفته از طبیعت هستند بسیار مناسب است. چوب بلوط با رنگ طبیعی خود، چوب گردو یا کاج میتواند از جنسهای مرغوبی باشد که هم طراحی طبیعی و کلاسیک را به اتاقتان هدیه میدهند و هم کیفیت و ماندگاری بالایی دارند.
کمدهای رنگشده از جنس مواد و مصالح مصنوعی مختلف هم تنوع زیادی دارند. این کمدها بیشتر برای فضاهای مدرن مناسبند. وجود شیشه و آینه هم در کمدهای لباس میتواند اتاق را مدرنتر کند. آینه روی انواع کمدهای لباس بسیار کاربردی است و در اتاقهای کوچک هم به بزرگ شدن فضا کمک خواهد کرد.
خرید کمد لباس با یک در
کمدهای لباسی که فقط یک در دارند از انتخابهای مناسب برای اتاقهای کوچک هستند. از آنجا که فضای اندکی برای قرار دادن کمد در اختیارتان است باید به دنبال خرید کمدهای لباس با یک در باشید که ارتفاع زیادی دارند و با پر کردن فضا به شکل عمودی، امکان باز شدن قسمتهای دیگر را در اختیارتان میگذارند.
کمدهای یکدره معمولا طوری طراحی میشوند که اگر به مکان دیگری نقل مکان کردید، امکان خرید یک کمد دیگر که عین آنهاست هم برایتان فراهم باشد و بتوانید در فضایی بزرگتر، دو کمد یا تعداد بیشتری کمد مشابه را کنار هم بچینید.
ارتفاع کمدهای یک در استاندارد معمولا ۲۲۰ سانتیمتر و عرضشان ۴۵ سانتیمتر است.
خرید کمد لباس با دو در
کمدهای مجهز به دو بخش یا همان دو در از معروفترین مدل کمدها در بازار هستند و طرفداران زیادی دارند. این کمدها میتوانند طبقات و کشوهای مختلفی با ساختار و مدلهای گوناگون هم داشته باشند.
ارتفاع کمدهای دو در استاندارد معمولا ۱۸۳ سانتیمتر و عرضشان ۷۶ سانتیمتر است.
خرید کمد لباس با سه در یا بیشتر
بدیهی است که این دست از کمدها برای اتاقهای بزرگ و متوسط مناسب هستند. البته گاهیاوقات در اتاقهای کوچک هم فرورفتگیهایی در بعضی گوشههای اتاق وجود دارد که امکان قرار دادن کمدی بزرگتر و جای دادن وسایل مختلف را در آن به شما میدهد. کمدهای بزرگتر، امکان طبقهبندی لباسهای مختلف را بیشتر فراهم میکنند و باعث شکلگیری نظمی دلپذیر میشوند.
ارتفاع کمدهای سه در استاندارد معمولا ۱۸۳ سانتیمتر و عرضشان ۱۱۳ تا ۱۳۵ سانتیمتر است.
یادتان باشد که خرید کمد لباس ساده نیست. یعنی شما هر چند ماه یک بار نمیتوانید برای خرید چنین چیزی اقدام کنید. قرار است، کمدی بخرید که سالها از آن بهره ببرید. پس دقت کنید و با صرف اندکی هزینه، جنسی را خریداری کنید که ماندگاری، کیفیت و زیبایی را به طور همزمان دارد.
حمل و نقل کمد و جا به جا کردن آن معمولا کار سادهای نیست و خرید آن از دسته خریدهایی است که یک بار برای چندین سال دور و دراز شکل میگیرد. پس به جنس و کیفیت کمد در کنار ظاهرش توجه داشته باشید و سعی کنید که کالایی مناسب و باکیفیت بخرید.
خرید کمد لباس یعنی خرید یکی از مهمترین بخشهای اتاقتان. پس باید دقت کافی در این زمینه به خرج بدهید. بودجه خود را تخمین بزنید و بنا به سلیقهای که دارید و فضایی که در اختیارتان است، بهترین گزینه را برای اتاقتان انتخاب کنید.
کمدهایی که میتوانید در منزل مونتاژ کنید هم نوعی از کمدهای رایج این روزها هستند که برندهای معروفی مانند ایکیا تولید میکنند. خرید آنها از نظر حمل و نقل کمی آسانتر از کمدهای بزرگ و آماده است. در هر حال، سلیقه، بودجه و نیاز شماست که حرف اول و آخر را در خرید میزند.