چند توصیه مهم به مامان های خانه دار + اسرار موفقیت
زنان خانه دارد موفق چه رازی دارند؟ زنان خانه دار نیز میتوانند موفقیت در زندگی را تجربه کنند؛ برخی از آنان پیشتر شاغل بوده و با تولد فرزندشان یا به دلیل شرایط سخت محیط کاری و مزایای پایین ترجیح دادند از فعالیت کاری خود دست بکشند یا از همان ابتدا شغل خانه داری را انتخاب کردند.
راز موفقیت زنان شاغل در فرزند پروری و خانه داری در چیست؟
به گزارش اقتصاد آنلاین؛ ممکن است فکر کنید چارهای جز خانه داری نداشتید و الان حس خوبی نسبت به آن ندارید به گونهای که در جمع گروهی از بانوان که فعالیتهای اجتماعی دارند و بیرون از منزل کار میکنند احساس سرافکندگی داشته باشید. احتمالا به این موضوع توجه نکردید که شما میتوانید از یک زن خانه دار معمولی به سمت یک زن خانه دار موفق قدم بردارید. در ادامه راهکارهایی ارائه میدهیم که به شما کمک میکند در مسیر رسیدن به یک زن خانه دار موفق قدم بردارید.
زنان معمولا دیدگاه دوگانهای نسبت به خانه داری دارند که باعث میشود نسبت به آن حس خوب یا بدی داشته باشند. در نتیجه احساس خوبی که دارند میتوانند خود را جزء زنان خانه دار موفق بدانند:
دراین زمینه بخوانید؛
این مدل تمیزکاری وسایل خونه رو خراب میکنه
بهترین ظرف و مکان برای نگهداری سرکه سیب + مدت زمان
چطور عمر لوازم خانگی را بیشتر کنیم؟ + اصول نگهداری لوازم خانگی برقی
شغل خانه داری، سرمایه گذاری عشق برای عزیزان
ممکن است جز آن دسته از زنانی باشید که با رضایت کامل خانه داری را انتخاب میکنید به خصوص زمانی که نقش مادری را ایفا میکنید. احساس خرسندی بودن در کنار فرزند، آرامش و نظم بیشتر در خانه شما را برای این تصمیم گیری راضی میکند.
قشر کناره گیر جامعه
از طرفی شاید در اعماق وجودتان حس خوبی نداشته باشید به این دلیل که فکر میکنید زن خانه دار یعنی زنی که دور از جامعه است، زنی که هیج دستاوری در جامعه ندارد، کسی که فکرش بسته است و قابلیت خاصی ندارد. توجه داشته باشید که زنان خانه دار مسئولیت بالایی دارند. اما برای موفقیت باید تلاش کرد. اگر خانه داری را به اجبار همسرتان برگزیدهاید بهتر است برای رسیدن به توافق مجدد در زندگی زناشویی از کمک مشاوره خانواده بهره ببرید.
آیا موفقیت برای زنان خانه دار معنی دار است؟
مفهوم موفقیت تا حد زیادی به دیدگاه افراد بستگی دارد. آنچه در راستای خانه داری اهمیت دارد این است که یک زن صرفا درگیر یک بعد از زندگی نشود و زندگی چند بعدی داشته باشد، به این معنا که به جنبههای دیگر زندگی مانند بعد اجتماعی، فردی، معنوی، تفریح و پیشرفت خودتان نیز اهمیت بدهید و برای آن برنامه ریزی کنید.
خانه داری به صورت تمام وقت، خوب یا بد؟
زمانی که خانه داری را انتخاب میکنید زمان زیادی را وقف خانوادهتان میکنید، لازم است زنان به علایق و نیازهای خود در جهت رشد و پیشرفت توجه داشته باشند و زمانی را برای خودشان اختصاص دهند. به آینده خودتان فکر کنید، چه هدفی را میخواهید در زندگی دنبال کنید. به این فکر کنید که بعد از بیست و پنج سال که خود را تمام وقت، صرف خانوادهتان کردید چه حسی خواهید داشت. آیا خودتان را بابت این موضوع سرزنش خواهید کرد یا خوشحال خواهید بود؟
برخی از زنان انتظار دارند چون تمام انرژی خودشان را صرف فرزندان کردهاند آنها نیز در بزرگسالی بیشتر وقت خودشان را در کنار مادر باشند، هر انسانی حق دارد که دنبال خواستههای خود باشد. پس ممکن است موقعیتی برای فرزندتان پیش بیاید که مجبور شود راهش را از شما جدا کند یا حتی ممکن است قدردان شما نباشد و با حرفهای خود یا مقایسه شما با مادران دوستان خود باعث رنجش تان شوند. در این صورت ناامیدی فراگیری را ممکن است تجربه کنید.
در ادامه راهکارهایی را ذکر میکنیم که به شما کمک میکند جزء زنان خانه دار موفق باشید:
۱. برنامه ریزی مناسب داشته باشید
برای رسیدگی به امورفرزندان، خانه و تمیز کردن آن به گونهای برنامه ریزی کنید که تمام وقت و انرژیتان را نگیرد. روزهای هفته را برای انجام دادن یک سری از کارهای خانه تعیین کنید. به عنوان مثال جمعهها برای شستن و اتو کشیدن لباسها مناسب است تا برای شروع هفته لباسها تمیز باشند. در این صورت میتوانید از موقعیتهایی که دارید به نحو مطلوب استفاده کنید.
۲. خودپنداره مثبت داشته باشید
رضایت، اعتماد به نفس و خود باوری تان را تقویت کنید، خودپنداره مثبت عاملی کلیدی در موفقیت میباشد؛ پس به تواناییهای خود باور داشته باشید. زنان خانه دار ستونهای اصلی خانواده هستند. شما به عنوان زن خانه دار نقش مهمی در رشد و پرورش فرزندان، موفقیت تحصیلی آنان، پیشرفت شغلی شوهرتان و حفظ آرامش در خانه ایفا میکنید.
۳. تواناییها و قابلیت هایتان را رشد دهید
شما به غیر از خانه داری، تواناییها و استعدادهای دیگری دارید که میتوانید آنها را شکوفا کنید. رشته ورزشی، تحصیلی یا هنری که به آن علاقه دارید دنبال کنید. خوشبختانه به دلیل پیشرفت تکنولوژی این امکان مهیا شده که در خانه و به صورت آنلاین ویدئوهای آموزشی در دسترس شما قرار داشته باشد.
۴. خود اشتغالی در خانه
براساس توانایی خود، میتوانید حرفه ای را در خانه تان آغاز کنید. اگر در زمینه تحصیلی فعال بودید، مطالعات خودتان را قطع نکنید. میتوانید به عنوان معلم خصوصی فعالیت داشته باشید یا پروژههای تحقیقی در خانه انجام دهید و اگر در زمینه هنری فعالیت داشتید، این حرفه را در خانه تان دنبال کنید. استقلال مالی زنان، برانگیزاننده حس مثبت درونی آنها میباشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه استقلال مالی زنان کلیک کنید.
۵. حضور فعال در جامعه و گسترش روابط خود
در کنار خانه داری، روابط اجتماعی خودتان را حفظ و افزایش دهید. با زنانی که تصور میکنید موفق هستند صحبت کنید، لازم نیست دقیقا راه آنها را پیش بگیرید، ولی میتوانید از تجارب آنان در حوزه ای که استعداد دارید یا به آن علاقه دارید استفاده کنید، از اتفاقاتی که در جامعه رخ میدهد غافل نباشید و اطلاعات عمومی خود را افزایش دهید.
۶. سرمایه گذاری اقتصادی
سعی کنید در حوزه اقتصادی، فعالیت سازنده داشته باشید. اطلاعات خودتان را در مقوله اقتصادی مانند بازار بورس و سهام، سکه و دلار بالا ببرید و با مشورت با افراد کاردان برای آینده خودتان سرمایه گذاری کنید.
۷. تقویت حس مسئولیت پذیری در اعضای خانواده
خانه داری شما به این معنا نیست که باید تمام کارهای اعضای خانواده را انجام دهید یا دیگر اعضا نباید هیچ کمکی به شما کنند. مسئولیتهای خانه را بین اعضای خانواده بر اساس توانایی شان تقسیم کنید و از آنها بخواهید به شما کمک کنند. با این کار هم زمان بیشتری خواهید داشت تا به کارهای مورد علاقه تان بپردازید و سایر اعضای خانواده هم میتوانند مهارتهای لازم برای زندگی مستقل را بیاموزند.