آگاه۲
وی ایکس
لاماری ایما/ آرین موتور
x
قیمت آهن
فونیکس
فلای تودی
فردا موتور
۰۵ / مرداد / ۱۴۰۱ ۲۰:۴۵

تو کیف خانم باردار باید چی باشه؟

تو کیف خانم باردار باید چی باشه؟

خانم‌های باردار هر چه به ماه‌های پایانی بارداری خود نزدیک می‌شوند، ذوق وشوق بیشتری برای بستن ساک زایمان پیدا می‌کنند.

کد خبر: ۶۵۶۵۱۳
آرین موتور

لوازم ضروری برای دوران بارداری که باید داخل کیف خانم باردار باشد

به گزارش اقتصاد آنلاین، درست است که احتمالا دوستان و آشنایان توصیه‌هایی برای قرار دادن لوازم ضروری نوزاد در بیمارستان به مادر می‌کنند اما شما می‌توانید قبل از شروع درد زایمان، از بیمارستانی که قرار است فرزندتان را در آنجا به دنیا آورید هم اطلاعاتی به دست آورید که بیمارستان چه وسایلی را در اختیارتان قرار می‌دهد. ما لیست وسایل مورد نیاز هنگام تولد برای نوزاد دختر و پسر را به شما معرفی می‌کنیم تا ساک مادر و ساک نوزاد آماده باشد.

برای آنکه در جمع کردن ساک نوزاد برای بیمارستان سر در گم نشوید، در این مقاله سعی کرده‌ایم وسایل داخل ساک نوزاد را به شما معرفی کنیم. در سرویس سبک زندگی همراه ما باشید.

لوازم مورد نیاز نوزاد در بیمارستان

تو کیف خانم باردار باید چی باشه؟

وسایل مورد نیاز نوزاد در بیمارستان در چند چیز خلاصه می‌شود که به راحتی می‌توانید آن‌ها را تهیه کنید. هیچ محدودیت زمانی برای آماده کردن وسایل لازم ساک نوزاد وجود ندارد.

شما می‌توانید از همان ماه‌های اول یا حتی در ماه هشتم خرید وسایل نوزاد برای بیمارستانرا انجام دهید. ولی یادتان باشد که زیادی دست دست نکنید و از ماه هفتم به بعد، خودتان را آماده ورود فرزند دلبندتان کنید.

پس دست به کار شوید. ساک لوازم نوزاد برای بیمارستان را باز کنید و لوازم ضروری را بر اساس لیست، وسایل ضروری نوزاد برای بیمارستان را در آن قرار دهید. می‌توانید این لیست را روی کاغذ بنویسید و هر کدام را که تهیه کردید، خط بزنید. به فکر تهیه وسایلی هم که در لیست موجود ندارید، باشید و در اولین فرصت آنها را تهیه کنید.

لوازم نوزاد برای بیمارستان

در اینجا وسایل موردنیاز نوزاد پسر در بیمارستان و همچنین نوزاد دختر و وسیله‌های مشترک بین دختر و پسر را شرح می‌دهیم.

۱- قرار دادن پوشک نوزاد در ساک نوزاد

درست است که بیمارستان‌ها پوشک را در اختیار فرزند شما قرار می‌دهند اما بهتر است پوشک را با خودتان ببرید. یادتان باشد، پوشکی ببرید که سایز مناسب نوزاد تازه متولد شده را داشته باشد.

در ضمن هرگز از پوشک‌های معطر تا ۸ ماهگی استفاده کنید چون ممکن است باعث بروز حساسیت در کودک شوند.

۲- حوله و ملحفه کوچک همراهتان باشد

به محض به دنیا آمدن فرزندتان، پرستاران بیمارستان او را با حوله و ملحفه می‌پوشانند. پس لازم است یک حوله و ملحفه با سایز مناسب و الیاف نرم، با خودتان داشته باشید.

۳- لباس نوزاد را فراموش نکنید!

بهتر است حداقل دو دست لباس برای نوزادتان بردارید. اگر بادی، یا بلوز و شلوار سرهمی باشد، بهتر است. در ضمن کلاه نخی و دستکش را هم فراموش نکنید. لباس نوزاد از لوازم بیمارستان نوزاد و ضروری است.

۴- قنداق فرنگی؛ از وسایل مهم برای نوزاد دختر و پسر

قنداق فرنگی از آن وسایلی است که هم به فرزندتان حس امنیت می‌دهد و هم در آغوش گرفتن او را راحت‌‌تر می‌کند.

می‌تواند در حالت عادی هم نقش تشک و پتو را برای نوزادتان بازی کند. پس در ساک بیمارستان برای نوزاد، از قلم نیندازید.

۵- شیر خشک؛ از لوازم مورد نیاز نوزاد

بیایید آنقدر خوش‌بین باشید که این یک قلم دست‌نخورده بماند اما احتمال هر چیزی را هم بدهید.

ممکن است فرزندتان، به محض تولد به راحتی از سینه‌تان شیر نخورد و گرسنگی را تحمل کند که البته بی‌قراری خواهد کرد. پس محض احتیاط یک بسته شیر خشک با خودتان ببرید.

۶- شیشه شیر از ضروریات وسایل ساک نوزاد

برای زمان‌هایی که کودکتان به هر دلیل از شما دور است و شما مجبور هستید، شیر خودتان را در شیشه بدوشید، شیشه شیر لازم دارید. ضمنا به خاطر دلیل قبلی که گفتیم، شیشه شیر را به عنوان یکی از ضروریات لیست وسایل لازم ساک نوزاد در نظر داشته باشید.

۷- دستمال مرطوب کودک از لوازم مورد نیاز نوزاد 

دستمال مرطوبی را که مخصوص کودکان باشد، اصلا فراموش نکنید. در روزهای ابتدایی تولد، کودکتان را حتما با دستمال مرطوب تمیز کنید و از شستن مستقیم تا حد ممکن بپرهیزید.

از کسانی که در مراقبت فرزندتان به شما کمک می‌کنند هم بخواهید مناطق حساس بدن نوزادتان را به آرامی و با دستمال مرطوب مخصوص کودک پاک کنند.

۸- وسایل شست‌ و‌ شو و لوسیون نوزاد؛ جزو لیست وسایل لازم ساک نوزاد

بخواهید یا نخواهید، فرزند شما اولین بار در بیمارستان استحمام می‌شود پس بهتر است شامپو و لوسیون را در اندازه کوچک و سفری انتخاب کنید تا حمل آن هم ساده تر باشد.

 ۹- ناخن‌گیر و شانه کودک در صورت نیاز

خیلی جالب است ولی بعضی بچه‌ها با ناخن و موی بلند به دنیا می‌آیند. پس برای اینکه با ناخن‌شان شما را زخمی نکنند، ناخن‌گیر ببرید و از پرستاران یا افراد با تجربه بخواهید کار کوتاه کردن ناخن فرزندتان را به عهده بگیرند.

حتی اگر فرزندتان موی کوتاهی هم داشته باشد، شانه کردن موی کودک، به ‌آراستگی‌اش کمک زیادی می‌کند.

۱۰- وازلین کودک برای نرم کنندگی پوست نوزاد

کرم وازلین نقش مهمی در نرم‌کنندگی پوست کودک مخصوصا بعد از تعویض پوشک دارد. وازلین را به باسن و پای فرزندتان بمالید تا از خشکی و قرمزی جلوگیری کنید. ژل یا پماد اضافه بر روی پوست فرزندتان را هم می‌توانید با دستمال مرطوب پاک کنید.

۱۱- پتوی نوزاد از وسایل ساک نوزاد در زمان زایمان مادر

حتی اگر در فصل سرد سال هم قرار ندارید، یک پتوی نرم که گرما را حفظ می‌کند با خود ببرید چون پتو هم جزو وسایل لازم ساک نوزاد است و به فرزندتان حس خوبی می‌دهد. همچین کودکتان با پتو، خواب راحت‌تری را تجربه خواهد کرد.

۱۲- کریر یا ساک حمل نوزاد برای روزهای ابتدایی بعد از زایمان

برای کریر می‌توانید از ساک‌هایی استفاده کنید که قابلیت حمل هم دارند. این‌طوری با یک تیر دو نشان می‌زنید.

خودتان را فراموش نکنید؛ لیست وسایل ساک مادر باردار برای بیمارستان

یادتان نرود که شما به عنوان یک مادر، باید خودتان را در اولویت قرار دهید. پس وسایل مورد نیازتان را هم حتما تهیه کنید و در کنار وسایل لازم ساک نوزاد قرار دهید. اما وسایل مورد نیاز مادر باردار یا همان زائو برای بیمارستان چیست؟

۱- لباس راحتی همراه خود ببرید

درست است که بیمارستان به شما لباس راحتی می‌دهد اما حتما با خودتان دو دست لباس ببرید، لباس شما باید راحت، با الیاف پنبه‌ای و جلو باز باشد تا در هنگام شیر دادن به فرزندتان، به مشکل نخورید.

۲- لباس زیر و نوار بهداشتی را فراموش نکنید

در اولین روزهای بعد از زایمان احتمالا خونریزی زیادی خواهید داشت. برای این روزها حتما با خودتان پد مخصوص بانوان با جذب بالا به همراه لباس زیر داشته باشید.

۳- دمپایی از واجبات ساک مادر

یک جفت دمپایی راحت برای پایین آمدن از تخت حسابی به کارتان خواهد آمد.

۴- یک جفت جوراب گرم و شال بلند برای گرم کردن زائو در بیمارستان

اگر به‌خاطر پایین آمدن فشارتان، بعد از زایمان احساس لرز و سرما کردید، جوراب گرم و شال به دادتان می‌رسد.

دیگر وسایل ضروری ساک مادر باردار

از دیگر وسایل ضروری، پد مخصوص شیردهی، کرم مخصوص زخم پستان مادر و سوتین مخصوص شیردهی است. در ضمن تلفن همراه و شارژر یا پاوربانک را فراموش نکنید که حتما به دردتان می‌خورد.

با خودتان محلول ضدعفونی کننده دست و شکلات و مواد قندی یا آجیل هم ببرید. چون ممکن است بعد از زایمان دچار ضعف شوید. البته که در بیمارستان با سرم و سایر تزریقات هوایتان را خواهند داشت ولی به همراه داشتن این مواد، خیالتان را بابت جبرانِ کاهش احتمالی قند خونتان راحت می‌کند.

یادتان باشد که وسایل مورد نیاز شما هم به اندازه وسایل لازم ساک نوزاد مهم است، پس در جمع کردن ساک خودتان هم تنبلی نکنید.

برگه‌ها، فرم‌ها و نامه‌های مخصوص رزرو بیمارستان را از قبل در ساک خودتان قرار دهید تا در لحظات آخر خروج از خانه آنها را فراموش نکنید.

ارسال نظرات
صندوق طلای کیان «گوهر»
x