حراج زندگی خصوصی بازیگران
مدتی است که در کشورهای عرب زبان برخی هنرمندان در ازای دریافت مبالغ هنگفت، اقدام به حضور در برنامههای تلویزیونی کرده و به خصوصی ترین پرسش ها درباره خودشان پاسخ میدهند.
به گزارش الجزیره، سالهاست که برنامههای گفتوگو محور با حضور بازیگران و هنرمندان عرب زبان از شبکههای این کشورها پخش میشوند و این مساله باعث شده است تا دیگر جنبه عمومی و روشن زندگی هنرمندان برای مردم جذابیتی نداشته باشد.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، بر این اساس، برخی از برنامه سازان در گفتوگو با هنرمندان به سوالهای خصوصی از آنان روی آورده و در شخصی ترین قضایای زندگیشان سَرَک میکشند.
با وجود اینکه ماه رمضان امسال برنامه های گفتوگو محور با هنرمندان عرب زبان، فقط به تلویزیون مصر محدود شده است، اما هنوز هم هنرمندان زیادی از آن استقبال میکنند؛ چراکه حضور در این برنامهها یک منبع درآمد آسان برای هنرمندان محسوب می شود.
به خاطر ویروس کرونا امسال لبنان و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس نتوانستند برنامههای گفت وگو با هنرمندان را در ماه رمضان به آنتن برسانند. اما مصر دو برنامه دارد که در آنها اقدام به فاش کردن مسایل و مشکلات خصوصی هنرمندان میکند؛ برای مثال در یکی از این برنامهها، إیناس الدغیدی، مجری مصری میزبان یک مجری زن و همسر سابقش شده است و تمام مسائل و مشکلات زناشویی آنان از آغاز عشق و ازدواج تا پایان زندگی مشترک و ضرب و شتم مجری زن توسط شوهرش و در نهایت طلاقشان را برای مردم روایت کرده است.
یک روزنامه نگار و منتقد عرب زبان در این زمینه عنوان میکند که نمیداند ارتباط چنین برنامهای که هنرمندان را نزد مردم رسوا میکند با ماه رمضان چیست و چرا باید در این ماه معنوی چنین برنامه هایی به پخش برسد؟!
منتقد دیگری نیز میگوید که تنها هدف این برنامهها مورد توجه قرار گرفتن و دیده شدن در فضای مجازی است. هنرمندان در پایان این برنامهها یا ظالم شناخته میشوند و یا مظلوم، اما تنها سازندگان برنامه ها هستند که از این رسوایی ها سود میبرند.
او همچنین میگوید، برخی از هنرمندان که به خاطر کرونا بیکار شده و درگیر مشکلات مالی هستند، به خاطر به دست آوردن پول قبول میکنند تا در این برنامهها شرکت کنند.
یک منتقد دیگر نیز معتقد است که حضور هنرمندان ـ چه بازیگران و چه خوانندهها ـ در چنین برنامههایی برای آنان ریسک بالایی دارد؛ زیرا هم احتمال می رود هنرمند را نزد مردم و طرفدارانش محبوب تر کند و هم باعث شود تا وجهه او نزد مردم خراب شود.
او اضافه میکند که هنرمندان قبل از حضور در برنامه از سوالاتی که قرار است از آنان پرسیده شود و به طور کلی از محتوای برنامه آگاه هستند و اینکه برخی بعد از پخش برنامه ادعا میکنند که در ابتدا نمیدانستند قرار است با چنین سوالاتی مواجه شوند، توجیهی برای دفاع از خودشان است.
به گفته این منتقد، اغلب این برنامهها مبالغ هنگفتی را به مهمانانشان پرداخت میکنند و گاهی اوقات میزان دستمزد حضور در برنامه به میزان هیجان انگیز و بحث برانگیز بودن مسائل خصوصی که هنرمند درباره خودش فاش میکند بستگی دارد!
یک استاد جامعه شناس اردنی در همین باره توضیح میدهد: علاقه به دانستن و کنجکاوی مساله ای طبیعی است که در همه انسانها وجود دارد اما از فردی به فرد دیگر متفاوت است. در مورد بازیگران و هنرمندان نیز برخی از آنان از حواشی به دور هستند و نمیخواهند مسایل شخصی شان را رسانهای کنند اما برخی دیگر برای در معرض توجه بودن و فراموش نشدن، دست به هر کاری میزنند. عدهای از بازیگران نیز فقط پول برایشان مهم است و اهمیتی نمیدهند که دیگران درباره آنها چه میگویند.