کدام کشورها بحران کرونا را بهتر مدیریت کردهاند؟/ عنوان ضعیفترین عملکرد از آن بریتانیا و آمریکا شد
اقتصادآنلاین – مهسا نجاتی؛ از آنجایی که در اوایل سال جاری ویروس کرونا مانند یک آتشسوزی بزرگ در سراسر جهان گسترش پیدا کرد، برخی دولتها برای مهار شیوع اقداماتی سریع را انجام دادند.
کره جنوبی، تایوان و ویتنام، از جمله کشورهایی بودند که به دلیل انجام آمایشهای جمعی همراه با استراتژیهای ردیابی و جداسازی کارآمد که در ابتدا به جلوگیری از گسترش کووید-19 کمک کردند، مورد تحسین قرار گرفتند.
در مناطق دیگر، بریتانیا و ایالات متحده به دلیل اجرای دیرتر قرنطینه مورد انتقاد قرار گرفتند و هر دو در حال حاضر در میان ملتهایی که بدترین آسیبها را متحمل شدهاند، قرار دارند.
ایتالیا و اسپانیا کانونهای نخستین شیوع در اروپا بودند، اما به وسیله قرنطینههای سخت این شیوع را به میزان قابل توجهی تحت کنترل درآوردند؛ اگرچه اخیرا فصل تعطیلات تابستانی بار دیگر سبب افزایش نرخ ابتلا شده است.
مرکز تحقیقاتی پیو اخیرا یک نظرسنجی در خصوص نگرش عمومی نسبت به واکنش دولتهای خود به بیماری همهگیر در 14اقتصاد پیشرفته جهان انجام داده است. این تحقیق نشان داد که نظرات به صورت میانگین، 73درصد مثبت بوده اما تفاوت نظر مردم در بریتانیا و ایالات متحده به وضوح دیده میشود.
گفتنی است که اکثریت 54درصدی در بریتانیا واکنش دولت خود را تایید نمیکنند، در حالی که 46درصد از مردم چراغ سبز به تلاش مقامات نشان میدهند.
در ایالات متحده که بالاترین آمار ابتلا را در جهان دارد، اکثریت 52درصدی بر این باورند که دولت این بحران را بد مدیریت کرده، در حالی که 47درصد معتقدند عملکرد خوبی داشتهاند.
در کانادا این تضاد کاملا آشکار است و 88درصد از مردم اظهار داشتند که دولت به این بحران به خوبی واکنش نشان داد.
در نمودار ارائه شده، نظر مردم در خصوص نحوه واکنش دولتها به کنترل شیوع ویروس کرونا را مشاهده میکنید؛