وی ایکس
آگاه 3 مثقال طلا
لاماری ایما/ آرین موتور
x
فونیکس
آمارکتس
فلای تودی
۰۷ / مرداد / ۱۳۹۹ ۱۷:۲۳
معاون سازمان ثبت اسناد و املاک کشور:

یال جنوب شرقی قله دماوند وقفی نیست

یال جنوب شرقی قله دماوند وقفی نیست

معاون امور املاک و کاداستر سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: یال مربوط به منطقه یخ کر یا همان یال جنوب شرقی قله دماوند هم به نام وقف در سامانه کاداستر سازمان ثبت اسناد تثبیت نشده است.

کد خبر: ۴۵۵۹۱۱
آرین موتور

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر، سید صادق سعادتیان با تاکید بر عدم وقف اراضی قله دماوند، گفت: پلاک ثبتی مطرح شده در اخبار اخیر در منطقه ملار و با فاصله دورتری از اراضی دماوند است.

وی به تشکیل کارگروهی متشکل از اداره منابع طبیعی و ثبت اسناد مازندران با دعوت از سازمان اوقاف به منظور رسیدگی به این موضوع خبر داد و عنوان کرد: یال مربوط به منطقه یخ کر یا همان یال جنوب شرقی قله دماوند هم به نام وقف در سامانه کاداستر سازمان ثبت اسناد تثبیت نشده است.

در این زمینه بخوانید

جزییات جدید از ماجرای وقف کوه دماوند

پای دماوند در بند وقف

قوه قضائیه به ماجرای کوه دماوند ورود کرد

معاون امور املاک و کاداستر سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تصریح کرد: پیرو اقداماتی که برای املاک دولتی و تثبیت اراضی ملی در قله دماوند صورت گرفت، سازمان ثبت در تثبیت مالکیت اراضی دولتی با پلاک‌های ثبتی ۶۸ و ۶۹ مواجه شد که در آن برای پلاک ۱۲۰ محلی بذرافشان از اراضی ملار به عنوان وقف اقدام شده است.

سعادتیان از بررسی این موضوع در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور خبر داد.

ارسال نظرات
کیان طلا
x