۷۱درصد از مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید اجرایی شد
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اعلام احصای قوانین مزاحم و مخل کسب و کار برای رفع موانع و پشتیبانی از اجرایی شدن حدود ۷۱درصد از مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در سال۱۳۹۹ خبر داد.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، علیرضا رزم حسینی پس از پایان جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در گفت و گو با خبرنگاران با اعلام این مطلب، افزود: با توجه به شرایط سختی که در سال گذشته داشته ایم (تحریمهای ظالمانه و آسیبهای ناشی از شیوع کرونا بر کسب و کارها) این میزان از اجرای مصوبات بسیار خوب بوده است.
وی همچنین یادآوری کرد: در سال گذشته(۱۳۹۹) بیش از ۳۱ هزار مصوبه در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور داشته ایم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به نامگذاری امسال به سال تولید؛ پشتیبانیها و مانع زداییها بیان کرد: تحقق شعار سال یکی از تکالیف وزارت صنعت، معدن و تجارت می باشد و در این راستا برنامهها و بسته پیشنهادی خود را ارایه داده ایم.
احصای قوانین مزاحم و مخل کسب و کار برای رفع موانع و پشتیبانی از تولید
رزم حسینی گفت: آن بخش از قوانین مزاحم و مخل کسب و کار که در حیطه وزارت صمت بوده احصاء شده است و به تدریج بقیه وزارتخانههای مرتبط تولید نیز در این مسیر گام برمیدارند.
وی با بیان اینکه یکی از ستادهای خوبی که برای حمایت از تولید در کشور شکل گرفته همین ستاد تسهیل و رفع موانع تولید است، اضافه کرد: متناظر با این ستاد در استانهای سراسر کشور، کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید به ریاست استانداران تشکیل می شود.
رشد ۸ درصدی بخش صنعت در سال گذشته علیرغم همه مشکلات
وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از سخنان خود با اعلام رشد ۸ درصدی بخش صنعت در سال گذشته، تصریح کرد: بیش از ۱۲۴ هزار نفر اشتغال در بخش صنعت در سال گذشته فراهم شد که این رقم در شرایط شیوع کرونا و منفی شدن بسیاری از اقتصادهای جهانی، رقم بسیار خوبی است.
پیگیری واگذاریهای غیراصولی برخی واحدهای تولیدی در راستای تأکیدات مقام معظم رهبری
رزم حسینی در خصوص دغدغه مقام معظم رهبری مبنی بر واگذاریهای غیراصولی برخی واحدهای تولیدی، بیان کرد: مقام معظم رهبری به درستی در خصوص برخی واگذاریها که منجر به تولید نشده است دغدغه دارند که در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور مصوبه ای در این زمینه داشته ایم و اطلاعیه ای نیز صادر کردیم تا واحدهای واگذار شده احصاء و گزارش لازم تهیه شود و برای آن بخشی که در حیطه وزارت صمت است اقدامات لازم انجام خواهد شد.
گفتنی است که این دومین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در سال ۱۴۰۰ بوده است.