20راننده اتوبوس در پایتخت به کرونا مبتلا شدند
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از ابتلای 20 راننده اتوبوس پایتخت به کرونا خبر داد و گفت: مسافران اتوبوس حدود 70 درصد کاهش یافتهاند.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، محمود ترفع مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در مورد تمهیدات اتوبوسرانی جهت پیشگیری از ابتلای رانندگان به کرونا اظهار داشت: تحویل ماسکهای ویژه به رانندگان اتوبوس آغاز شده و این ماسکها ضدویروس بوده و اگر ویروس بر روی ماسک قرار گیرد، از بین خواهد رفت. همچنین ماسک قابلیت استفاده بلندمدت دارد.
وی افزود: از روز گذشته نیز کابین رانندگان اتوبوس با ورق پلاستیکی از مسافران جدا شده تا علاوه بر ایمنی بیشتر مسافر و راننده، جهت پیشگیری از شیوع هر چه بیشتر کرونا جلوگیری شود. البته در گام نخست این اقدام برای اتوبدسهلی بی آر تی و بزودی برای سایر اتوبوسها انجام میشود.
ترفع از ابتلای 20 راننده اتوبوس پایتخت به کرونا خبر داد و گفت: خوشبختانه هیچ مورد فوتی در میان مبتلایان نداشتهایم و درحال حاضر وضعیت اکثر بیماران بهبود یافته است.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران خاطرنشان کرد: از فعالیت رانندگانی که دمای بدن آنها بالا باشد و تب داشته باشند در پایانهها جلوگیری میشود و از خود رانندگان نیز درخواست کردیم که اگر علائم ابتلا به کرونا دارند، از حضور در محل کار خودداری کنند.
وی بیان داشت: اینکه راننده اعلام کند کرونا داشته یا مبتلا شده است کفایت نمیکند و باید جواب تست حتماً به اتوبوسرانی ارائه شود و آماری که ما از مبتلایان داریم، مربوط به کسانی است که جواب تستشان مثبت بوده است.
ترفع در پاسخ به این پرسش که تعداد مسافران اتوبوس چقدر کاهش پیدا کرده و چه تسهیلاتی جهت حمایت از رانندگان بخش خصوصی انجام میگیرد، گفت: از حدود 6 هزار راننده اتوبوس در پایتخت، 4 هزار نفر آنها در بخش خصوصی فعالیت میکنند که در حال حاضر نسبت به مدت مشابه سال پیش 70 درصد مسافران اتوبوسها در بخش خصوصی و غیرخصوصی کاهش یافتهاست.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران بیان داشت: تعداد رانندگانی بخش خصوصی که درآمد آنها کاهش یافته و نیاز به تسهیلات دارند، مشخص شده و از ادارهکل حمل و نقل وزارت کشور و اتحادیه اتوبوسرانی شهرهای کشور درخواست ارائه کمکهایی به این افراد داشتهایم و این تعداد نیز به دولت معرفی میشوند که جزو مشاغلی باشند که یارانه کمکمعیشتی بگیرند.