x
۳۰ / مرداد / ۱۴۰۰ ۱۳:۰۷
در دومین جلسه رای اعتماد به وزرای پیشنهادی مطرح شد؛

قول زارع پور برای گسترش زیرساخت های ارتباطی در کشور / گردش مالی وزارت آموزش و پرورش از برخی از وزارتخانه ها بیشتر است

قول زارع پور برای گسترش زیرساخت های ارتباطی در کشور / گردش مالی وزارت آموزش و پرورش از برخی از وزارتخانه ها بیشتر است

جلسه علنی مجلس شورای اسلامی بعدازظهر امروز جهت بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم به ریاست محمد باقر قالیباف و با حضور ابراهیم رییسی ادامه یافت.

کد خبر: ۵۵۵۱۱۷
آرین موتور

به گزارش اقتصادآنلاین، جلسه علنی مجلس شورای اسلامی عصر امروز (شنبه، ۳۰ مردادماه) به ریاست محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی، رأس ساعت ۱۴ و  ۶ دقیقه و با حضور ۲۰۲ نفر از نمایندگان آغاز شد.

 مشروح نوبت صبح جلسه رای اعتماد به وزرای پیشنهادی را در اینجا می توانید مشاهده کنید.

رییسی: همه نسبت به سفره مردم مسئولیت دارند

رییسی در آغاز دومین جلسه بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم و پس از پایان نطق نمایندگان موافق و مخالف کلیات کابینه پیشنهادی، اظهار کرد: امروز اعتماد در جامعه ما آسیب دیده است و باید بازسازی شود و بازسازی این اعتماد در گرو عمل به وعده‌ها است. بنای من این است که به وعده‌هایی که داده‌ام عمل کنم.

وی ادامه داد: نمایندگان در مجلس هم مساعدت کنند تا دولت در عمل به وعده‌هایش موفق شود. کسی تصور نکند این وعده‌ها تنها برای دوران انتخابات بوده تا ایجاد هیجان کنیم؛ سخن ما باید بر مبنای عمل باشد.

رییس جمهور یادآور شد: برنامه دولت سیزدهم با سی مسئله کشور مشخص است؛ برای این کار برنامه ریزی و زمان بندی شده است.

وی خاطرنشان کرد: برنامه تحولی مفصل دولت سیزدهم‌ تا چند روز آینده در اختیار همه قرار خواهد گرفت. در مرحله اول پیشنویس است و بعد از اخذ نظرات کارشناسی عمومی و نهایی می شود. مانند سند تحولی است که در قوه قضاییه داشتیم اما گسترده تر از آن.

رییسی گفت: این جمع هماهنگی لازم دارد. همه نسبت به سفره مردم مسئولیت دارند. بنده و قوای دیگر مسئول هستند. در تیم اقتصادی دولت هماهنگی را در کنار کار اقتصادی ایجاد کردیم که ناهماهنگی و چندآهنگی که در تیم های اقتصادی است، صورت نگیرد.

وی در ارتباط با موضوع بانک ها گفت: موضوع بانک ها مسئله محوری است. با همکاری مجلس محترم و کمیسیون اقتصادی با همراهی تیم اقتصادی و بانک مرکزی به نتیجه ای می رسیم و به اقدام و عمل می رسانیم. حتما نظام بانکی را اصلاح می کنیم. بانک مرکزی از حالت توصیه کننده باید خارج شود و پیگیری جدی در نظارت داشته باشد. این از ضرورت هاست که پیگیری می کنیم.

وی گفت: می دانید در صندوق های بازنشستگی چه خبر است. از جمله موضوعات بزرگی است که هم برنامه و هم اقدام و اجرایش همراهی دولت و مجلس و صاحب نظران را می طلبد و ما مورد استفاده قرار می دهیم.

رییسی گفت: شاخص‌های اقتصادی حتما نیازمند اصلاح است. بعد از اصلاح و راستی آزمایی می تواند مورد استفاده دولت، مجلس و مراکز پژوهشی قرار بگیرد.

وی در ارتباط با عدم حضور بانوان در کابینه گفت: دولت حتما به ظرفیت بانوان توجه کرده و می کند. بانوان که نقش آفرینی آن ها در دولت می تواند کار ساز باشد امری است که از آن غفلت نمی کنیم و خلاصه به کابینه و دولت نمی شود ، در جای جای کشور از ظرفیت فرهیختگی، علمی و اثرگذاری بانوان استفاده می شود.

رییس جمهور گفت: باید از همه ظرفیت‌های کشور استفاده کنیم. ظرفیت‌های بسیار ارزشمندی وجود دارد. ما مسئولیت داریم نسبت به خانواده های سنی و شیعه. چه فرق می کند جوان برومند تحصیل کرده ما در گوشه ای از کشور بیکار است برای کدام قوم و مذهب است. ما نسبت به همه آن ها مسئول هستیم. چه کسانی که رای دادند و چه کسانی که رای ندادند. حتی نسبت به ایرانیان خارج از کشور هم مسئولیت داریم. مسائل فرهنگی، اجتماعی، امنیتی، حقوق اساسی و احوال شخصیه شان به ما همانند ایرانیان داخل ایران مربوط است و مسئولیت داریم. وزارت خارجه باید تدابیری در این راستا بیاندیشد.

رییسی درباره سامانه معرفی مدیران به دولت اظهار کرد: برخی اسامی مثل زلفی پور، عبدالملکی و عین‌اللهی ۵۰ تا ۶۰ بار برای سمت‌های مختلف مطرح شده بودند. در مورد آقای عین‌اللهی باید بگویم که به انقلاب و امام و ارزش‌ها دلدادگی دارد و جامعه پزشکی از شخصیت علمی و اجرایی او دفاع کرده است. او مورد تایید جامعه پزشکی و پرستاری است؛ برخی از همکاران ما هم از خانواده‌های ایثارگران و شهدا هستند و این برای دولت افتخاری است.

وی درباره‌ برنامه‌های دولت خاطرنشان کرد: این برنامه‌ها هم کیفی است و هم به لحاظ کمی قابل پایش است. متولی و زمانبندی اجرای این برنامه‌ها مشخص شده است و خود نمایندگان می‌توانند اجرای آن را مطالبه‌گری کنند. در این برنامه‌ها به مسائل ملی و فرابخشی اشاره شده است.

رییس جمهور درباره اجرای قانون اعلام اموال و دارایی مسئولان خاطرنشان کرد: در مجلس شورای اسلامی قانون تصویب شد اما اجرایی نشد. ما در قوه قضاییه آیین‌نامه این قانون را تهیه کردیم البته اشکالی گرفته شد که برخی مواد قانونی ابهام دارد ولی من تاکید داشتم نباید به خاطر ابهام در برخی مواد قانون، کل قانون اجرا نشود. من از رییس مجلس شورای اسلامی می‌خواهم ابهامات این قانون رفع شود. در انتخابات هم من دارایی‌های خود را اعلام کردم و نمایندگان هم می‌توانند به آن سوابق مراجعه کنند در قوه قضاییه هم اولین نفری بودم که این قانون را اجرایی کردم.

وی همچنین با تاکید بر این‌که شفاف سازی از برنامه‌های دولت است، خاطرنشان کرد: مسائل امنیتی را نمی‌توان مطرح کرد اما مسائل اقتصادی باید پشت ویترین قرار گیرد. من به شفاف‌سازی اعتقاد دارم و آن را اعلام می‌کنم. سامانه جامع که شامل بخش‌های مختلف از جمله بنادر، گمرکات، سازمان مالیات وسیستم بانکی می شود اگر فعال شود، شفافیت هم فراهم می‌شود. ما این اقدام را در دولت پیگیری می‌کنیم.

رییسی در ادامه با اشاره به برنامه‌های دولت برای حفظ منابع طبیعی اظهار کرد: شما نمایندگان شاهد اقدامات من در زمینه حفظ محیط زیست در قوه قضاییه بوده‌اید اما امروز وظیفه ما سنگین‌تر است. حفظ محیط زیست و ذخائر طبیعی از برنامه‌های جدی دولت است.

رییسی گفت: کنترل کرونا اولویت ما است. تولید واکسن داخلی اولویت ماست، اما در کنارش واکسن هم وارد می کنیم. نه به صورت هفتگی بلکه به صورت روزانه واکسیناسیون مردم را پیگیری می کنیم و امید داریم تا رسیدن فصل سرما تمام مردم را واکسینه کنیم.

وی گفت: مسئله مناطق محروم در اولویت است، حتما برایش برنامه داریم و بر آن تاکید دارم.

رییس جمهور ادامه داد: ساختارهای موازی جزو موضوع تشکیلات است که به صورت محوری پیگیری می کنیم. مثل مسئله کارمندان دولت است. ما عدالت در پرداخت برایمان مهم است. اگر حقوق یک قشر اصلاح می شود باید برای دیگران هم اصلاح شود. اگر به یک قشر توجه می شود باید به همه اقشار توجه شود . متناسب سازی حقوق دریافتی یکی از جلوه‌های عدالت است. ما آمادگی داریم اگر کار کارشناسی شده باشد در میدان اجرا کننده باشیم. باکی نداریم. اجرای عدالت سختی هایی دارد.

وی گفت: آن چیزی که برای ما مهم است عدالت و رضایت مردم است. مردم حق دارند و ما باید وظیفه خود را انجام دهیم.

رییس جمهور گفت: اصل اینکه تمرکز زدایی شود درست است، اما باید کار کارشناسی شود. حتما می توانیم در این رابطه از همکاری و احساس مسئولیت فرمانداران و استانداران استفاده کنیم تا در ستاد کارهای ستادی صورت بگیرد.

وی گفت: نکته دیگری که باید عرض کنم این است که ما تعامل با همه کشورهای دنیا را جزو سیاست خارجی می دانیم، بویژه زمینه دیپلماسی اقتصادی.

وی توضیحاتی درباره ضرورت دیپلماسی اقتصادی ارائه داد و گفت: باید ظرفیت غیر فعال را فعال کنیم. ۴۰ درصد ظرفیت اقتصادی ما غیر فعال است. باید فعال کنیم. این ها کارهای قابل اقدام و عمل است. ما بهترین هیات ها را برای مشورت دولت مجلس می دانیم، چون مجلس مجموعه ای از نخبگان است.

رییسی گفت: نسبت به مسئله معرفی وزرای پیشنهادی و کسانی که وضعیتشان را بررسی کردیم من صبح روش را توضیح دادم که چگونه به نیروهای کارآمد انقلابی رسیدیم.

رییسی با بیان اینکه مردم امید دارند که دولت مشکلات را حل کند، گفت: برای افزایش امید مردم، باید به گونه ای عمل کنیم که مردم احساس کنند به آنچه گفته ایم پایبند هستیم. همه مردم عرب، لر، ترک، فارس،ترکمن و همه اقشار جامعه بدانند دولت صادق القول است و به آنچه گفته جامه عمل می پوشاند. البته برخی اقدامات زمان بر است ولی برخی اقدامات زودهنگام باید انجام شود تا مردم نتیجه آن را احساس کنند.

رییسی افزود: تیمی را مأمور کردم بررسی کنند اگر بودجه ۱۴۰۰ به اصلاحاتی نیاز دارد، آن را تهیه کرده و تقدیم مجلس کنند. بودجه ۱۴۰۱ هم باید بدون کسری بودجه تهیه شود. این بودجه با همکاری مجلس باید به گونه ای تنظیم شود تا مشکلات به حداقل برسد. سهام عدالت و بورس هم در دستور کار دولت است. موضوع جاماندگان سهام عدالت در مجلس مطرح و ما هم آن را دنبال می کنیم، اما عزیزان مقداری باید حوصله کنند تا وزرا مشغول به کار شوند.

وی افزود: دغدغه نمایندگان مناطق مختلف مثل خوزستان، لرستان و سیستان و بلوچستان و مناطق محروم به ویژه مورد توجه دولت است. ما برنامه داریم استاندار ویژه انتخاب کنیم تا به صورت متناوب در دولت حاضر شوند.

رییس جمهور در مورد قانون هدفمندی یارانه ها نیز بیان کرد: ما باید این قانون را اجرا کنیم، مگر اینکه پیشنهادی برای اصلاح قانون وجود داشته باشد. در دولت روی این موضوع بررسی می شود و کار به صورت کارشناسی به مجلس تقدیم می شود.

وی خطاب به نمایندگان مجلس گفت: ارائه طرح از اختیارات نمایندگان است اما من توصیه می کنم اگر این طرح ها با همکاری دولت تهیه شود، هم دغدغه نمایندگان رفع می شود و هم طرح در مراحل تصویب با مشکل مواجه نمی شود. در غیر این صورت این طرح ها ممکن است در مرحله تصویب بماند و دچار وقفه شود.

وی تأکید کرد: ما در دولت به همه استان ها، اقوام و گویش ها احترام گذاشته ایم و معتقدیم از نخبگان در استان ها در دولت استفاده شود.

رییسی با بیان اینکه نمایندگان با رأی اعتماد خود می توانند کمک کنند تا دولت با قوت و هر چه زودتر تشکیل شود، تصریح کرد: دولت اگر با رأی بالای نمایندگان تشکیل شود، پشتوانه قوی تری خواهد داشت. من از انتقادات نمایندگان ناراحت نمی شوم زیرا شما نمایندگان بهترین ناظرین و امنای مردم هستید. نکاتی که شما می گویید به اصلاح امور کمک می کند. ما شما را خیرخواه می دانیم.

رییس‌جمهور مجلس را ترک کرد

سید ابراهیم رییسی در جلسه علنی صبح و بعدازظهر امروز (شنبه) مجلس حضور  داشت و پس از سخنرانی درباره برنامه های دولت و حمایت از وزرای پیشنهادی دقایقی پیش جلسه علنی را ترک کرد.

تشکر رییس مجلس از رییس جمهور برای پاسخگویی به سوالات نمایندگان

 محمدباقر قالیباف در نشست علنی نوبت عصر امروز (شنبه ۳۰ مرداد) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم  گفت: از آیت الله رییسی، رییس جمهور که براساس ماده ۲۰۴ آیین نامه داخلی مجلس نسبت به تشریح برنامه های وزرای پیشنهادی به صورت مفصل پرداخت و همچنین با صبر و حوصله به انتقادات و سوالات نمایندگان پاسخ دادند تشکر می کنیم.

بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی رییسی آغاز شد

نمایندگان مجلس بعد از پایان بررسی کلیات برنامه دولت سیزدهم وارد بررسی صلاحیت ۱۹ وزیر پیشنهادی شدند.

آغاز بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش

طبق آیین نامه بررسی صلاحیت هر یک از وزرای پیشنهادی طبق حروف الفبا انجام می شود، لذا حسین باغگلی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش اولین وزیری است که صلاحیت آن در مجلس مورد بررسی قرار می گیرد.

مخالفت کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با باغ‌گلی

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گزارش کمیسیون متبوعش درخصوص برنامه های وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش دولت سیزدهم را قرائت کرد که حاکی از عدم رضایت کمیسیون از برنامه های ارائه شده توسط وی است.

رشیدی کوچی: باغگلی تخصص و تجربه لازم برای تصدی وزارت آموزش و پرورش را ندارد

رشیدی کوچی گفت: شناخت زیادی نسبت به آقای باغگلی نداشتم اما ایشان را جوانی انقلابی، تحول خواه، دلسوز و خوش اخلاق یافتم اما این چهار گزینه برای اداره آموزش و پرورش کافی است؟ جواب خیر است.

وی افزود: ایشان یکی از رویش‎های انقلاب است به شرطی که در جای خود باشد.  جنابعالی تخصص کامل برای اداره آموزش و پرورش ندارید. این مسئله مهم است. این عدم انطباق به کشور، وزارت آموزش و پرورش و دولت آقای رییسی صدمه می زند. بدنه وزارت با آقای باغ‌گلی کار نخواهد کرد.

بدری: باغ‌گلی هرگز نمی‌تواند منشا تحولات موثر در نظام تعلیم‌وتربیت باشد

نماینده مخالف وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفت: آقای باغ‌گلی جوان روشنفکری است اما سوابق ایشان با مسئولیت‌شان تناقض دارد چرا که سابقه مدیریت دولتی ندارد و نباید آموزش و پرورش را به محلی برای آزمون و خطا تبدیل کنیم. 

بدری ادامه داد: از نمایندگان مجلس می‌خواهم با رای مخالف خود به آقای باغ‌گلی، زمینه معرفی فردی توانمند و مجرب را فراهم کنند.

راستی: تمام رسانه‌های معاند در حال تخریب آقای باغ‌گلی هستند

نماینده موافق وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفت: یکبار بگذارید فرزندان راستین انقلاب با فکر نو بیایند تا آموزش و پرورش را سامان دهند. کدام یک از نمایندگان مخالف آقای باغ‌گلی، در خصوص سند ننگین ۲۰۳۰ اعتراض کردند؟

عنابستانی: فرصت بدهید به جوانی که برنامه دارد/ برنامه‌های باغ‌گلی قابل دفاع است

نماینده موافق وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفت: چرا فراموش می‌کنیم که ژنرال‌های تدبیر و امید چه بر سر این ملت آوردند؟ می‌گویند روزهای سختی داریم و فرصت آزمون و خطا نداریم اما سوالم این است مگر آن روزها سخت نبود و جنگ نبود که کشور را به جوانان سپردیم؟ 

وی ادامه داد: نسل جوان ۴۰ سال به نظاره نشسته‌اند و ایده‌هایشان مثل بغض در گلو مانده است. جوانان خون دل خورده‌اند. جوانان را به خامی متهم می کنند تا دستشان کوتاه نشود. به نسلی که ایده دارد فرصت بدهید. من ۱۶ سال قبل در شهرداری مشهد به امثال باغ‌گلی فرصت دادم و نتیجه گرفتم. به جوانی که برنامه دارد، انقلابی است و تخصص دارد  فرصت بدهید.

دلخوش: کم‌ترین امتیاز بین وزرا به آقای باغ‌گلی داده شده است

نماینده مخالف وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفت: به خاطر جوان بودن وزیر آموزش مخالف او نیستیم، برای این مخالف هستیم که دشمن سوءاستفاده نکند و فرهنگ ما درست بشود. گزینه‌های باتجربه‌تری نسبت به ایشان وجود دارند. آیا در میان فرهنگیان شخص مناسب‌تر از آقای باغ گلی وجود ندارد. وزیر پیشنهادی حتی نمی‌تواند مدیر یک مدرسه باشد. شما وقتی می‌خواهید یک مدیر انتخاب کنید به سابقه آن نگاه می‌کنید. ایشان سابقه مدیریتی ندارد.

قادری: وزارت آموزش و پرورش وزارت اقتصادی نیست اما گردش مالی آن از برخی از وزارتخانه‌ها بیشتر است

نماینده مخالف وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفت: نزدیکی باغگلی با آقای نظری شرط کافی و لازمی نیست و باید با دغدغه‌های معیشتی و سند راهبری  آشنایی داشته باشند. مجموعه فرهنگیان افراد نکته‌سنجی هستند و کوچکترین اشتباه این وزیر می‌تواند برای کشور هزینه داشته باشد و این وزارتخانه محل آزمون و خطا نیست و صحنه‌ای است که با زندگی بیش از ۵٠ میلیون نفر سر و کار دارد. همچنین باغگلی می‌توانند در جایگاه‌های دیگر عملکرد خوبی داشته باشند.

ایری: وزارت آموزش و پرورش نیازمند فکر جدید است

نماینده موافق وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفت: وزارت ما بعد از دوازده دولت به طوری است که همه از آن ناراضی هستند. ما به یک تغییر اساسی و فکر جدید هستیم. جوانان این تغییر را می‌توانند ایجاد کنند.  تعداد بسیار زیادی از دانش آموزان ترک تحصیل کردند. وضعیت بازنشستگان بغرنج است. کدام یک از فرهنگیان از این شرایط راضی هستند.

ایری ادامه داد: به آقای رییسی اعتماد کنید و همچنان که ۱۸ میلیون به ایشان اعتماد کردند. ایشان پاسخگو خواهند بود. عاقلانه تصمیم بگیرید. جوان بودن باغگلی یکی از امتیازات ایشان است و با رای قاطع شما بزرگواران، گام دوم انقلاب را عملی خواهیم کرد. 

نوباوه: امسال ۱۱۰ میلیارد تومان بودجه به آموزش و پرورش اختصاص داده شده است

نوباوه، نماینده موافق وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفت: در سال ۹۲، پانزده هزار میلیارد تومان بودجه آموزش و پرورش بوده است امسال ۱۱۰ میلیارد تومان است.

۷۰۰ درصد بودجه افزایش آموزش و پرورش افزایش یافته اما مشکلات قشر زحمتکش آموزش و پرورش حل نشده است.

باغگلی: اصلی‌ترین کار اجرای سند تحول است/ با توسعه مدارس غیردولتی موافق نیستم

باغگلی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفت:اصلی ترین کار در صورت وزیر شدنم اجرای سند تحول است؛ باید این مهلت به جوانان داده بشود که اقدامات جدید انجام دهند. باورمان این است که باید آموزش و پرورش را با نگاه تربیتی جلو ببریم.با توسعه مدارس غیردولتی موافق نیستم؛ مدرسه غیر دولتی زمینه ساز عدول ما از اجرای قانون اساسی است.

حسین باغ گلی در جریان بررسی صلاحیت وی جهت تصدی وزارت آموزش و پرورش گفت: بر خود لازم می دانم از رییس جمهور تشکر کنم که بنده را برای این وزارتخانه پیشنهاد دادند. انتخاب ایشان نشان می دهد که به طور جدی به دنبال تحول هستند؛ تحول در آموزش و پرورش نیازمند فردی جرأتمند است. از نمایندگان مجلس نیز که زمینه بحث و بررسی در خصوص برنامه های پیشنهادی در کمیسیون ها و فراکسیون های مجلس فراهم کردند تشکر می کنم. پیش فرض ذهنی من این است که تمام مواففان و مخالفان بنده به دنبال کمک به نظام آموزش کشور بوده و بنده از همه آنها سپاسگزارم.

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در ادامه گفت: بنده به تمام پدران و مادران و دانش آموزان و معلمان اطمینان می دهم که به نظام آموزش تعیلم و تربیت کمک کنم. انقلاب اسلامی حاصل تلاش پرورش یافتگان نهضت امام خمینی بود. امروز نیز اگر ما می خواهیم در  گام دوم انقلاب موفق شویم باید بر روی کودکان و نوجوانان سرمایه گذاری ویژه انجام دهیم باید فردی توانمند سر کار آید که تمام ظرفیتها را بشناسد و به کار گیرد.

باغگلی گفت: براساس مجموعه گفت و گوهایی که در این چند روز داشتم همه تاکید داشتند شرایط در آموزش و پرورش پیچیده است و باید فردی سر کار آید که جرأت کند روشهای جدید به کار گیرد؛ تکرار تجربه های گذشته بازتولید وضعیت گذشته را خواهد داشت. امروز دولت پای کار آمده و فردی را به عنوان وزیر آموزش و پرورش پیشنهاد داده که فردی جسور و مطالبه گر است بنده به دنبال تحول در این حوزه هستم.

باغگلی در ادامه گفت: دوستان می‌گویند باغگلی جوان است ولی قرار نیست من تنهایی وزارت را اداره کنم.گروهی محافظه کار که بناشون حفظ وضع موجود است علیه بنده فعالیت می‌کنند.

آغاز بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی ارتباطات

با اتمام بررسی صلاحیت حسین باغ گلی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، مجلس وارد بررسی صلاحیت عیسی زارع پور وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات شد.

بر اساس ماده ۲۰۲ آیین نامه داخلی مجلس قبل از صحبت های موافقان و مخالفان هر وزیر پیشنهادی، گزارش کمیسیون تخصصی مربوطه توسط سخنگو قرائت می شود.

نظر کمیسیون فرهنگی درباره زارع پور

نصیرایی سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی برنامه های ارائه شده دکتر عیسی زارع پور وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات را تشریح کرد.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت که برنامه های وزیر پیشنهادی با اسناد بالادستی تا حدی منطبق است.

موافقت کمیسیون صنایع و معادن مجلس با وزیر پیشنهادی ارتباطات

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس از موافقت اعضای این کمیسیون با عیسی زارع پور برای تصدی وزارت خانه ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد.

عنابستانی: چه زمانی قرار است شبکه ملی اطلاعات را راه اندازی کنید؟

علی اصغر عنابستانی نماینده مردم سبزوار در مجلس در مخالفت با وزیر پیشنهادی ارتباطات بیان کرد: درست است که آقای زارع پور جوانی انقلابی است و برنامه خوبی هم به مجلس ارائه کرده است اما در بحث شبکه ملی اطلاعات ایشان فقط به چالشهای موجود در این حوزه پرداختند و راهکار عملیاتی برای اجرای این پروژه ارائه نکردند.

وی افزود: ما انتظار داریم تا به ما دقیق بگوید چه زمانی شبکه ملی اطلاعات که زیرساخت اصلی فضای مجازی در کشور هست و مورد مطالبه رهبری است ایجاد خواهد شد.

شریعتی: زارع پور نماد دولت جوان حزب اللهی است

مالک شریعتی، نماینده مردم تهران در مجلس ضمن موافقت با وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات عنوان کرد: آقای زارع پور نماد دولت جوان حزب اللهی است؛ اما حمایت و اعتماد مجلس منوط به کارآمدی و حفظ سلامت اقتصادی مدیران ارشد دولت به ویژه در وزارتخانه کلیدی و ثروتمند ارتباطات و فناوری اطلاعات است.

حاتمی: وزیر ارتباطات در شبکه‌های اجتماعی حضور ندارد

حسین حاتمی نماینده مردم کلیبر در مجلس شورای اسلامی در مخالفت با وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در حالی که فضای مجازی با همه حواشی و درآمیختگی سود و زیانش به بخشی از زندگی مردم تبدیل شده است، وزیر پیشنهادی ارتباطات هیچ اعتقادی به پلتفرم‌های موجود نداشته و خود نیز در شبکه‌های اجتماعی حضور ندارد.

طاهری: مزیت های فردی و سوابق اجرایی وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات

مصطفی طاهری نماینده مردم زنجان در مجلس در موافقت با وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره با سوابق اجرایی و تحصیلات  زارع پور گفت: وزیر پیشنهادی ارتباطات قول داده تا تمامی این برنامه‌ها در زمینه شبکه ملی اطلاعات را به صورت جدی پیگیری کند.

وی افزود: ایشان در هشت محور برنامه دارند که مهم‌ترین آنها عبارت از ایران هوشمند و حکمرانی داده است. این موضوع به دولت الکترونیک ربط دارد. گویا اختیار خاصی از آقای رییسی گرفتند تا حکمرانی دیجیتال را افرایش دهند. این موضوع به شفافیت اقتصادی و مبارزه هوشمند با فساد کمک خواهد کرد.

پایان دومین جلسه بررسی رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی/ جلسه بعدی صبح فردا

رییس مجلس شورای اسلامی پایان دومین جلسه رأی اعتماد وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم را اعلام کرد.

محمدباقر قالیباف در نشست علنی امروز (شنبه، ۳۰ مرداد ماه) مجلس شورای اسلامی زنگ پایان جلسه را رأس ساعت ۱۸:۲۸ دقیقه به صدا در آورد.

رییس مجلس شورای اسلامی  گفت: جلسه بعدی صبح فردا (یکشنبه، ۳۱ مردادماه) با ادامه دستور کار بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم رأی ساعت ۷:۴۵ برگزار می‌شود.

نوبیتکس
ارسال نظرات
x