آلوئه ورا و روش مصرف درمانی آن
گیاه آلوئه ورا بیشتر در مناطق آفریقایی رشد پیدا می کند و امروزه تبلیغات زیادی پیرامون خواص درمانی و شگفت انگیز آن در رسانه ها منتشر می شود که اقبال عمومی مصرف آن بیشتر به منظور جوان سازی و زیبا سازی پوست می باشد
روش مصرف گیاه آلوئه ورا برای درمان بیماری ها
به گزارش اقتصاد آنلاین، این گیاه در زمانهای قدیم در اروپا، یونان و رم به عنوان مرهم زخمهای حاد استفاده میشده است. شیره این گیاه بسیار خنک و شفابخش است. امروزه برای التیام سوختگی، التهاب و زخمهای پوستی از شیره آن استفاده میشود. همچنین برگ این گیاه یک پاک کننده قوی است.
مصرف مالشی آلوئه ورا برای بهبود جوش ، لک و سوختگی :
ابتدا به اندازهی مورد نیاز از نوک برگ بریده و پوست آن را جدا کرده و سپس ژل را به نقطه ای که دارای جوش یا سوختگی می باشد بمالید، این عمل را در روز 3 تا 4 بار مرتبه بعد از شستشوی کامل انجام دهید و نهایتاً در یک دوره 28 روزه نتیجه مثبت و دلخواه حاصل خواهد شد.
مصرف خوراکی آلوئه ورا برای درمان دیابت ، زخم معدهای و گوارشی :
الف: در صورت مصرف ژل، به تنهایی روزانه میتوانید فقط 1 قاشق غذاخوری از ژل را مصرف کنید که در این روش بیماران ( دیابتی و زخم معدهای و گوارشی ) درمان خواهد شد.
ب: به اندازهی مورد نیاز ژل را همراه با عسل و آب میوههای ( سیب، پرتقال و غیره ) و یا با انواع سالادها مخلوط کرده و میل فرمایید.
طرز استفاده آلوئه ورا برای زیبا سازی پوست صورت:
آلوئه ورا را تازه به تازه و همراه با ساقه ی بلند از مغازه های عطاری یا داروخانه ها تهیه کرده و برای هر بار استفاده قسمت کمی از آن را از پایین ساقه برش داده و شیره ای که از آن بیرون خواهد آمد را با همان ساقه ی باز شده به آرامی روی صورت و قسمت های دارای جوش بگذارید تا کاملا خشک شود.
کپسول آلوئه ورا برای درمان یبوست:
کپسول آلوئهورا بهصورت صنعتی از پودر برگ آن تولید میشود. 100 تا 500 میلیگرم از آن، برای درمان یبوست مفید است.
نحوه مصرف آلوئه ورا برای افزایش رشد مو:
برای رشد مو میتوانید 2 قاشق چایخوری از ژل آلوئهورا را با نصف فنجان بابونه ترکیب کرده و از آن بهعنوان نرم کننده، برای مو استفاده کنید.
محلول آلوئهورا و گل رز برای تحریک حواس:
این محلول از گلاب و روغن شمعدانی تهیه میشود. آلوئهورا و گلاب هر دو مادهای لطیف و خنک هستند که محلول آنها سبب شفاف شدن پوستهای کدر و فرسوده میشود.
برای اینکه این محلول در آبوهوای گرم تازه بماند میتوانید بطری آن را در یخچال نگهداری کنید. این محلول برای تحریک حواس بسیار مفید است.
مواد لازم برای تهیه محلول:
یک چهارم فنجان آب مقطر
2 قاشق چایخوری آب آلوئهورا
2 قاشق چایخوری گلاب
3 قطره روغن گل رز
3 قطره روغن شمعدانی
1 قطره روغن نعنای هندی
نحوه تهیه محلول:
تمام مواد را با هم ترکیب کنید.
محلول را در یک بطری شیشهای تیره و کاملا تمیز بریزید و قبل از هر بار استفاده بطری را خوب تکان دهید تا محلول در هم ترکیب شود. این محلول را میتوانید تا 2 ماه نگهداری
کنید.
انرژی زایی با محلول آلوئهورا و کندر :
روغن کندر مادهای قابض است و تاثیرات مفیدی روی پوست دارد. ترکیب این روغن با روغن مرکباتی مانند ترنج محلولی معطر را بهوجود میآورد که سبب شادابی هر نوع پوستی میشود. از این محلول میتوانید به عنوان ماده انرژیزا استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه محلول:
پنج و نیم قاشق غذاخوری آب مقطر
2 قاشق چایخوری آب آلوئهورا
1 قاشق چایخوری آب گل اسطوخودوس
4 قطره روغن کندر
2قطره روغن ترنج
2قطره روغن پرتقال
نحوه تهیه محلول:
تمام مواد را با هم ترکیب کنید.
محلول را در یک بطری شیشهای تیره و کاملا تمیز بریزید و قبل از هر بار استفاده بطری را خوب تکان دهید تا مواد داخل محلول کاملا ترکیب شود. این محلول را میتوانید به مدت 2 ماه نگهداری کنید.
چه کسانی باید آلوئهورا مصرف کنند؟
خوردن این گیاه به افراد در حال کاهش وزن یا روزهدار پیشنهاد میشود چرا که مصرف میوه و سبزی در شرایط آنها باید افزایش یابد. فیبر موجود در این مواد غذایی مانع از بروز یبوست شده و به دلیل دیرهضم بودن، احساس سیری ماندگاری را در فرد ایجاد میکند.
مصرف آلوئهورا برای افرادی که در کنار رژیم لاغری، ورزش هم میکنند و در نتیجه بیش از هر زمان دیگری در معرض استرس و ضعف سیستم ایمنی هستند توصیه میشود. محدود کردن دریافت مواد غذایی ارزشمند و تحرک زیاد، بدن را خسته میکند به ویژه اگر رژیم غذایی پرپروتئین و مقدار میوه و سبزی مصرفی حداقل باشد. از این رو، خوردن کمپوت آلوئهورا میتواند سبب تقویت سیستم ایمنی بدن شود.
باید محصولات گیاه آلوئهورا را که به صورت پماد، کرم، کمپوت و… برگهای آن که به بسته بندیهای فویل شده در سوپرمارکتها یا داروخانهها موجود است، با توجه به تاریخ انقضای درج شده روی آن مصرف کرد.