برای رفع عطش زیاد چه کنیم؟ + لیست نوشیدنی و گیاهان برطرف کننده عطش

دمای طبیعی بدن اغلب حدود 37 درجه سانتیگراد است. همه ما نیاز داریم برای داشتن بدنی سالم، دمای بدنمان را ثابت نگه داریم و از گرم یا سرد شدن بیش از حد آن جلوگیری کنیم.
به گزارش اقتصاد آنلاین،خنک ماندن بدن در هوای گرم بسیار مهم است. چراکه دمای بالای بدن ممکن است باعث گرمازدگی شود. یکی از راههای کم کردن حرارت بدن در فصول گرم سال بهویژه تابستان، استفاده از نوشیدنیها و خوراکیهای گیاهی است که به عنوان خنک کننده بدن تاثیرگذارند. در این بخش گیاهان خنک کننده بدن را به شما معرفی خواهیم کرد.
شربت خاک شیر
خاک شیر یکی از مشهورترین گیاهان خنک کننده بدن است. این گیاه محبوب، علاوه بر خنک کنندگی بدن برای رفع التهاب زخمها، باز شدن صدا و از بین رفتن کهیر نیز میتواند مورد استفاده قرار گیرد.
شربت سکنجبین
این شربت دارای طبیعت سرد و خنک است و به صفرابر مشهور است. برای رفع تشنگی و التهاب ناشی از گرما و خنک شدن بدن، خیار را با شربت سکنجبین ترکیب کنید.
شربت بیدمشک
بیدمشک علاوه بر کاهش دما، دستگاه گوارش را تقویت می کند. همچنین برای تقویت اعصاب و افزایش اشتها نیز مفید است.
عرق کاسنی
عرق کاسنی نوشیدنی گیاهی با طبع سرد و بهترین تصفیه کننده خون است. عرق کاسنی خنک کننده بدن و برگ گیاه آن نیز مقوی اعصاب است.
دمنوش بابونه
بابونه دارای خواص خنک کنندگی است و دمنوش آن برای رفع عطش و تشنگی و گرمای بالای بدن مورد استفاده قرار میگیرد.
چای سبز
چای سبز برای رفع حرارت و گرمازدگی استفاده میشود. دمنوش گیاهی چای سبز عطش را هم کاهش داده و تولید مایعات بدن را افزایش میدهد.
نعناع
نعناع یک خنک کننده قوی و فوری است که بلافاصله پس از مصرف، دمای بدن را کاهش میدهد. استفاده نعناع بر روی پوست باعث باز شدن منافذ پوست میشود.
رازیانه
رازیانه، یکی دیگر از خنک کننده های گیاهی بدن است که خوردن آن تازگی خاصی به دهان میدهد و نقش خنک کنندگی را برای کل سیستم بدن ایفا میکند. علاوه بر این رازیانه حاوی ویتامین c فراوانی است.
هل
هل یکی دیگر از گیاهان مناسب برای خنک نگه داشتن بدن در تابستان است. ریختن هل در شربتها به آنها عطر و طعم ویژهای نیز میبخشد.
گشنیز
مصرف گشنیز به کاهش گرگرفتگی و خنک شدن بدن بسیار کمک می کند. علاوه بر این، عرق گشنیز برای رفع التهابات پوستی مفید است.