آگاه۲
وی ایکس
لاماری ایما/ آرین موتور
x
قیمت آهن
فونیکس
فردا موتور
۲۲ / مرداد / ۱۴۰۱ ۲۰:۰۳

سردی کبد را اینگونه تشخیص بدهید + درمان خانگی

سردی کبد را اینگونه تشخیص بدهید + درمان خانگی

سردی کبد چیست ؛ با علائم کبد سرد، داروی گیاهی برای کبد سرد و همچنین درمان کبد سرد در طب سنتی با ادویه ها، میوه های گرم مزاج، انواع گل و پودر گیاهی بیسموت آشنا شوید.

کد خبر: ۶۶۰۲۵۷
آرین موتور

علل و علائم سوء مزاج سرد کبد + درمان طب سنتی

به گزارش اقتصاد آنلاین، سوء مزاج کبدی باعث بروز بیماری هایی می شود که باید درمان شوند، در این مطلب از سلام دنیا درباره موضوعات سردی کبد چیست؟ علائم کبد سرد، داروی گیاهی برای کبد سرد، درمان کبد سرد در طب سنتی صحبت خواهیم کرد، با ما همراه باشید.

سردی کبد چیست

افراد با مزاج های مختلف عادات غذایی خاصی دارند که اگر این عادات به غلط باشد مزاج آنها نیز دچار سوءمزاج خواهد شد که کتب سنتی آن را به 4 دسته تقسم کرده و سوء مزاج سرد کبد یکی از آنها می باشد، سوء مزاج سرد کبد یا کبد سرد نیز در اثر رژیم غذایی نادرست ، استشمام هوای نامناسب، ساعت خواب غلط ، یبوست و همچنین داشتن اضطراب و استرس بوجود می آید که علائم آن را در ادامه خواهیم گفت؛

بیماری کبد

علائم کبد سرد

با ادامه سوء مزاج سرد کبد ، بدن دچار بیماری ها و علائمی می شود که بدین شرح می باشد:

داشتن لبها و زبان سفید

ایجاد کم خونی

وجود بلغم زیاد در بدن

بی میلی به آب

ادرار سفید و غلیظ اما مدفوع سفید و شل

احساس گرسنگی در عین بی‌ اشتهایی

ایجاد تب

طعم دهان را ترش کرده

صورت متورم

پوست را بی طراوت کرده

احساس سرما کردن

داروی گیاهی برای کبد سرد

یکی از داروهای گیاهی با طبع گرم و خشک که برای مداوای کبد سرد مفید است گیاه مصطکی می باشد که با نام های ‌دیگر رماس، رماست، کِیه، وکشَک، ولمَشک، مصطکی رومی، کندر رومی، مستکی و علک رومی نیز در کتب طب سنتی شناخته می شود، این گیاه حالت شبنم گونه دارد که زرد رنگ و قطره ای است و در روی شاخه ها و ساقه های درخت بوجود می آید، از گیاه مصطکی به این شکل می توان در جهت رفع سردی کبد استفاده کرد که: 3 کیلوگرم شکر به اضافه 250 گرم گلاب را مخلوط کرده و 15 گرم مصطکی را نیز به آن اضافه نموده و روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید و شربتی قوام دار به دست بیاید، درون ظرفی ریخته و روزانه 5 گرم برداشته و در سه مرحله با فاصله زمانی مختلف مصرف کنید. 

درمان کبد سرد در طب سنتی

برای درمان کبد سرد و اصلاح مزاج بهتر است به طب سنتی روی بیاورید ، زیرا عوارضی که مصرف داروهای شیمیایی دارند جبران ناپذیر هستند، اما برای گرفتن اثر گیاهان دارویی باید صبور باشید و توصیه های آمده را مو به مو عمل کنید ، در ادامه مطلب توصیه های طب سنتی را آورده ایم:

از ادویه هایی گرم مانند دارچین، زیره، خولنجان، زنجبیل، مصطکی، فلفل، انیسون، نعناع و پونه و میخک و ... استفاده کنید و برای مدتی ادویه جات سرد را مصرف کنید.

میوه هایی با مزاج گرم مانند سیب کامل با پوست و دانه، گلابی، طالبی، به، بادام شیرین، خربزه و انگور، خرما ، آب نارگیل، آلو شیرین و... را بخورید.

گوشت گوساله را بخاطر سرد بودنش نخورید و گوشت مرغ نیز کمتر استفاده کنید بهتر است از گوشت گوسفند یا گنجشک یا کبوتر و کبک جایگزین آنها کنید و سوپ هایی با ترکیب این گوشت ها بپزید و میل کنید.

روغن مالی بدن با روغن های گرم مانند روغن بابونه ، روغن بادام تلخ بسیار موثر است، بوسیله این روغن ها می توانید بدن خود را ماساژ داده و گرم کنید.

ورزش و فعالیت بدنی فراموش نشود زیرا بی تحرکی مادر بیماری هاست و بهتر است از ورزش ها و نرمش های سبک در ابتدا شروع کنید . 

یک قاشق مرباخوری پودر گیاهی بیسموت  را قبل از غذا با آب میل کنید. پودر بیسموت از ترکیب پودر شیرین بیان 60 گرم، زیره سیاه، انیسون، رازیانه، نعناع 10 گرم همراه مقدار کمی خاکه قند تهیه می شود. 

بعد از غذا گل قند عسلی که از ترکیب و مخلوط پودر گل سرخ خشک شده 400 گرم ، عسل 750 گرم و گلاب به مقدار کافی‌ بدست می آید میل کنید، این ترکیب را با حرارت ملایم بجوشانید تا کمی سفت شود و به قوام بیفتد.

گل قند آفتابی که از ترکیب 1 و نیم کیلو کوبیده گل سرخ تازه ، 3 کیلو عسل و گلاب به مقدار کافی‌ بدست می آید این ترکیب به مدت 40 روز آفتاب بخورد تا آماده استفاده گردد. 

پرهیز از غذاهای سرخ کردنی و لبنیات مانند شیر، ماست، پنیر.

مصرف 1 و نیم لیوان خاکشیر و ترنجبین و آب جوش. خاکشیر را شسته و بهمراه دمکرده ترنجبین که از صافی عبور کرده را با آب گرم مخلوط کرده و به صورت ناشتا هر روز میل کنید.

سخن آخر

حتما در درمان سردی کبد با متخصصین داروهای گیاهی مشورت کرده و به رفع سردی مزاج خود اقدام کنید. امیدوارم این مطلب برای ما مفید بوده باشد. می تواند نظرات و سوالات خود را با ما در بخش نظرات در میان بگذارید.

 

ارسال نظرات
صندوق طلای کیان «گوهر»
x