میوههای مفید برای پیشگیری از کرونا
یک متخصص طب سنتی گفت: به رغم شیوع بالای ویروس کرونا، میزان کشندگی آن از آنفلوانزا و ویروسهای دیگر کمتر است.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، ناصر رضایی پور با اشاره به اینکه ویروس کرونا ویروسی است که کشندگی کمی دارد گفت: تا حدود ۳۹ تا ۴۰ سالگی کشندگی ویروس ۲ دهم درصد و بسیار پایین است و از ۶۰ سالگی به بالای یک درصد و تا بیش از ۸۰ سالگی به ۱۵ درصد میرسد و کشندگی آن حتی از آنفلوآنزای ساده هم کمتر است.
وی تاکید کرد: نکتهای که در مورد کرونا وجود دارد و نگران کننده است سرعت بالای شیوع ویروس و همچنین دوره نهفتگی طولانی آن است یعنی وقتی سرما میخوریم ظرف یکی دو روز علائم نشان میدهد و رعایت و استراحت میکنیم و خوب میشویم اما در مورد کرونا این دوره ممکن است تا دو هفته باشد و فرد بدون اینکه علائمی داشته باشد بچرخد و ویروس را به دیگران انتقال دهد که این موضوع نگران کننده است وگرنه کشندگی این ویروس بسیار پایین است و نسبت به ویروسهای دیگر به مراتب پایینتر و کم خطر تر است.
این متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه زنان کمتر درگیر ویروس کرونا میشوند گفت: همچنین ابتلاء در کودکان زیر ۱۰ سال کم بوده و اگر هم وجود داشته کشندگی اصلاً نداشته است و نگرانی برای سالمندان، زنان باردار و افرادی که دچار ضعف سیستم ایمنی و بیماری هستند وجود دارد.
رضایی پور ترشحات تنفسی را راه انتقال ویروس دانست و گفت: راه پیشگیری این است جلوی عطسه را بگیریم و تا جایی که میتوانیم دست ندهیم و روبوسی نکنیم بخصوص در افرادی که علائم سرماخوردگی را دارند و در مکانهای عمومی نیز باید مراقب باشیم.
به گفته وی، شستشوی منظم دستها با مواد شوینده بسیار مهم است. همچنین در مکانهای عمومی دستگیرهها را لمس نکنیم چرا که بیماری از طریق دستها و دهان به داخل بدن منتقل میشود از سوی دیگر ماسک برای بیماران مفید است افرادی که علائم سرماخوردگی را دارند از ماسک استفاده کنند.
رضایی پور با اشاره به اینکه باید از خام خواری پرهیز شود گفت: از حضور در اجتماعات غیر ضروری پرهیز شود و نکته مهم نیز این است که از اخبار بد پرهیز کنیم چرا که این خود باعث ضعف سیستم ایمنی میشود و دلیلی ندارد که اخبار بد را در گروههای مجازی دنبال کنیم.
این متخصص طب سنتی اظهار داشت: در مورد سالمندان و کودکان باید بیشتر مراقب باشیم و نکته دیگر، ادعاهایی که امروزه وجود دارد را بیخود دامن نزنیم چیزی را که نمیدانیم بیخود پخش نکنیم.
رضایی پور گفت: لبخند زدن، شادی کردن، به موسیقی خوب گوش کردن، کتاب خواندن و استراحت کردن موجب تفریح میشود و تفریح نیز موجب تقویت عمومی بدن و تقویت قلب، مغز، کبد و…، میشود و قلعهای محکم در برابر هر نوع بیماری میسازد.
وی به نکات مهم تغذیهای نیز اشاره کرد و افزود: در بحث تغذیه تا جایی که امکان دارد از مصرف ترشیجات، سردیجات و موادی که رطوبت زیادی دارد مانند حبوبات و.. پرهیز شود. همچنین مصرف منظم شلغم باعث تقویت سیستم ایمنی میشود که این کار را تا شب عید ادامه دهید و حتی بخور آن نیز مفید است.
به گفته رضایی پور، مصرف شربت تخم بالنگ باعث تقویت سیستم ایمنی میشود و مصرف روزانه آن مفرح بخش و تقویت کننده دستگاه گوارش و افزایش مقاومت بدن است از سوی دیگر دود خاکشیر و اسفند نیز در خانه مفید است همچنین دمنوش پونه، نعنا، بادرنج بویه، زعفران، گل گاوزبان مفید است و استفاده از سیب، به، مرکبات، چغندر، کدو حلوایی میتواند کمک کننده باشد.
وی افزود: نکته مهمی که وجود دارد این است به یکدیگر امید دهیم و ترس و اضطراب نداشته باشیم اتفاق خیلی نگران کنندهای رخ نداده و ما میتوانیم ویروس را شکست دهیم.
این متخصص طب سنتی اظهار داشت: کشندگی کرونا بسیار کمتر از کشندگی است که هر روز در جادهها رخ میدهد ولی به آن اهمیت داده نمیشود.