هشدار پلیسفتا درباره دانلود نرمافزار همراهبانک
باتوجه به پیشرفت فناوری، امروزه بسیاری از خدمات بانکی بهصورت غیرحضوری قابل انجام بوده و این خدمات از روشهای گوناگونی مانند اینترنتبانک، همراهبانک و... قابل دریافت است.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از جام جم، متاسفانه در این شرایط برخی افراد سودجو نیز به فریب کاربر و کلاهبرداری از آنان اقدام میکنند که عمدهترین روش در مورد نرمافزارهای همراه بانک ایجاد نرمافزارهای جعلی است. اخیرا پروندههایی به پلیسفتا ارسالشده که در آن شکات پروندهها اپلیکیشن همراهبانک خود را از منابع نامعتبر دانلود و نصبکرده و بعد از آن مورد کلاهبرداری قرار گرفته بودند.
در این پروندهها ماموران پلیس فتا با اقدامات فنی متوجه شدند که مجرمان با طراحی همراه بانکهای جعلی که در واقع بدافزار هستند و قراردادن این نرمافزارها در منابع نامعتبر به ایجاد دسترسی غیرمجاز به گوشی تلفنهمراه کاربر برای خود اقدام و از این طریق از حساب شهروندان برداشت کردهاند.
شهروندان باید توجه داشته باشند که برای جلوگیری از این اقدام حتما تلفنهمراه خود را به نرمافزار ضدبدافزار معتبر تجهیز کرده و بهطور مستمر آن را بهروزرسانی کنند. همچنین باید توجه داشته باشند که اطلاعات مهم مانند رمزاول و دوم کارتها، کلمه عبور سامانههای بانکی، cvv۲ و تاریخ انقضای کارت را روی گوشی تلفنهمراه ذخیره نکنند.
شهروندان حتما باید نرمافزارهای خود را از منابع معتبر دریافت کنند. از این رو به شهروندان توصیه میکنم که برای دانلود و نصب نرمافزارهای موبایل همراه از جستوجوکردن آن در مرورگرها خودداریکرده و حتما به نرمافزارهای اصلی ارائهدهنده نرمافزار یا سایت رسمی بانک مراجعه کنند. همچنین شهروندان بههیچوجه برای خرید شارژ، انتقالوجه، دانلود نرمافزار بانکی یا هرگونه تراکنش مالی از جستوجو در سایت گوگل یا سایر موتورهای جستوجوگر استفاده نکنند و این اقدام را نیز از سایتهای معتبر انجام دهند.
هموطنان اپلیکیشنهای مالی و بانکی خود را فقط از طریق وبسایت بانکها دانلود و نصبکرده و به تبلیغات منتشرشده در منابع غیررسمی توجه نکنند. رمز ورود به سامانههای همراهبانک خود را بههیچعنوان در اختیار دیگران قرار ندهند و رمزعبور سامانهها را حتما در فواصل زمانی که
بهتر است حداقل هر سهماه یکبار باشد تغییر داده و از انتخاب رمزهای ساده و قابلحدس نظیر سال تولد، شماره شناسنامه و... خودداری کنند.