وی ایکس
آگاه 3 مثقال طلا
لاماری ایما/ آرین موتور
x
فونیکس
آمارکتس
فلای تودی
۱۴ / فروردين / ۱۴۰۰ ۱۸:۰۴
در اولین قدم برای مبارزه با فساد؛

عون خواستار اعلام اسامی مفسدان لبنان شد

عون خواستار اعلام اسامی مفسدان لبنان شد

رییس جمهوری لبنان در اولین اقدام برای مبارزه با فساد در این کشور، اعلام اسامی مفسدان و تعمیم ندادن اتهام‌ها به کل طبقه سیاسی را خواستار شد.

کد خبر: ۵۱۷۴۷۲
آرین موتور

به گزارش خبرگزاری آناتولی ترکیه، میشل عون، رییس جمهوری لبنان امروز (شنبه) توییت کرد: تعمیم دادن اتهامات فساد به کل طبقه سیاسی در واقع برای گمراه کردن افکار عمومی است و اولین گام واقعی در راه مبارزه با فساد اعلام آشکار اسامی مفسدان و اشاره صریح به آنها است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا؛ همچنین عون توییت کرد: تعمیم دادن اتهام فساد به سود مفسدان است چرا که باعث ناشناس ماندن مفسد واقعی شده و گمراه کردن علنی افکار عمومی است.

رییس جمهوری لبنان در بیشتر اظهارات و سخنرانی‌های خود هشدار داده بود که فساد در این کشور نهادینه و سازمان‌دهی شده و در قدرت و دولت ریشه‌ دوانده است.

در طرح مبارزه با سوء مدیریت و فساد که به تازگی با هدف دستیابی به کمک‌های بین‌المللی آغاز شده، چهره‌های برجسته سیاسی و مالی لبنان تحت بازرسی‌های دقیق و روبه‌فزونی قرار دارند.

لبنان از بیش از یک سال پیش با بحران اقتصادی شدید و بدترین بحران این کشور از زمان پایان یافتن جنگ داخلی سال‌های ۱۹۷۵ تا ۱۹۹۰ مواجه است.

این کشور شاهد اعتراضات پراکنده مردم در محکومیت وخامت شرایط اقتصادی و اجتماعی است و معترضان این شرایط را نتیجه فساد و پارتی‌بازی‌ها در  دولت و طبقه سیاسی می‌دانند.

ارسال نظرات
کیان طلا
x