x
۰۸ / خرداد / ۱۴۰۱ ۱۶:۰۰
فوربس بررسی کرد؛

کاهش مجموع ثروت میلیاردرهای جهان در سالی که گذشت

کاهش مجموع ثروت میلیاردرهای جهان در سالی که گذشت

به گزارش فوربس مجموع ثروت میلیاردرهای جهان به ۱۲.۷ تریلیون دلار کاهش یافته است. همچنین بر اساس این گزارش، در بحبوحه تحریم های روسیه، تعداد میلیاردرها در سراسر جهان ۳۲۹ نفر کمتر شده است.

کد خبر: ۶۳۹۵۷۸
آرین موتور

اقتصادآنلاین-سهیل بانی؛ بر اساس رتبه بندی سالانه مجله فوربس در مورد ثروتمندترین افراد جهان، تعداد میلیاردرها در سراسر جهان با ۳۲۹ نفر کاهش به ۲۶۶۸ نفر رسید و مجموع دارایی های آنها از ۱۳.۱ تریلیون دلار در فهرست سال ۲۰۲۱، اندکی کاهش یافت.

بالاترین حد مجموع ثروت میلیاردرهای جهان در بحبوحه افت بازارهای سهام جهانی در سال گذشته، از زمان حمله روسیه به اوکراین کاهش یافته است. با وجود اینکه ثروتمندترین افراد کره زمین هنوز مجموعاً ۱۲.۷ تریلیون دلار (۹.۷ تریلیون پوند) دارایی دارند.

در این گزارش آمده است که حمله پوتین به اوکراین - و بهمن تحریم‌های پس از آن علیه روسیه باعث سقوط شدید بازار سهام روسیه و روبل شد و در نتیجه ۳۴ میلیاردر روسی از فهرست ثروتمندترین افراد جهان خارج شدند. میلیاردرهای روسی اغلب شاهد رکود یا کاهش دارایی خود بودند و مجموع ثروت آنها در مقایسه با سال گذشته بیش از ۲۶۰ میلیارد دلار کاهش یافت.

فوربس اعلام کرد که کاهش تعداد کل میلیاردرها از ۲۷۵۵ به ۲۶۶۸ بزرگترین کاهش از زمان بحران مالی سال ۲۰۰۹ بوده است اما یک افزایش بیش از ۶۰۰ نفره در سال ۲۰۲۱ داشت، زمانی که سهام جهانی با قوانین ناشی از پاندمی جهش رو به عقب کرد.

ایلان ماسک، رییس تسلا و اسپیس ایکس، برای اولین بار با ثروت ۲۱۹ میلیارد دلاری به عنوان ثروتمندترین مرد جهان معرفی شد که به دلیل افزایش قیمت سهام این خودروساز، ۶۸ میلیارد دلار نسبت به سال گذشته بود. ماسک، جف بزوس صاحب شرکت آمازون را پشت سر گذاشت و آن به این دلیل بود که ثروت بزوس پس از کاهش اندک قیمت سهام شرکتش و کمک‌های مالی او به خیریه به ۱۷۱ میلیارد دلار کاهش یافت.

کمپین میلیونرهای مردمی (Millionaires for Humanity ) که متشکل از ثروتمندانی است که خواستار تصویب قانون مالیات بر ثروت جهانی برای مقابله با نابرابری هستند، بیان می‌کند که فهرست فوربس «سیلی به صورت جامعه» است.

جعفر شالچی، تاجر مولتی میلیونر دانمارکی و بنیانگذار این کمپین، می‌گوید: «فهرست ثروتمندان فوربس یادآور دنیای نابرابری است که ما در آن زندگی می‌کنیم. در حالی که اکثر مردم در سراسر جهان برای سازگاری و زنده ماندن با این بیماری همه‌گیر مبارزه می‌کنند و بسیاری از آنها شغل خود را از دست داده‌اند و عمیق تر در فقر فرو رفته‌اند، این در حالی است که افرادی که در فهرست ثروتمندان فوربس قرار دارند، کنار نشسته‌اند و شاهد افزایش ثروت خود می‌باشند.

این توهین به بشریت است و توهین به این ادعاست که ما همه با هم هستیم و سیلی به صورت افرادی از ماست که معتقدیم این سیاره و منابع آن را به طور مساوی تقسیم کرده‌ایم. زمان پرداخت مالیات بر ثروت برای افراد بسیاری عقب افتاده است. نابرابری برای همه بد است. حتی در ایالات متحده هم در رویکرد بایدن مالیات بر میلیاردرها وضع می‌شود که این یک گام مهم در مسیر درست است.

 

نوبیتکس
ارسال نظرات
x