وی ایکس
آگاه 3 مثقال طلا
لاماری ایما/ آرین موتور
x
فونیکس
آمارکتس
فلای تودی
۲۰ / آذر / ۱۴۰۰ ۱۲:۵۸
اقتصاد آنلاین گزارش می‌دهد؛

بیشترین تغییر مالکیت حقیقی و حقوقی بورس(۲۰آذر) / ثبت خروج پول ۱۹میلیاردی برای خساپا

کد خبر: ۵۸۸۸۲۸
آرین موتور

برای آگاهی از آخرین اخبار بورس اوراق بهادار تهران اینجا کلیک کنید

اقتصاد آنلاین – سهیل بانی؛ در بورس امروز حقوقی‌ها حدود ۳۵۰میلیارد تومان وارد بازار سهام کردند. ارزش کل معاملات خرد دو هزار و ۸۳۰میلیارد تومان بود، اشخاص حقوقی ۲۹درصد یعنی ۸۳۰میلیارد تومان سهام خریدند و مازاد خریدشان ۱۲درصد از کل معاملات شد.

بیشترین تزریق پول حقوقی به بورس و فرابورس در سه گروه «فلزات اساسی»، «محصولات شیمیایی» و «خودرو و ساخت قطعات» رقم خورد در حالی که برآیند معاملات گروه‌های «محصولات غذایی و آشامیدنی» و «قند و شکر» به نفع حقیقی‌ها تمام شد.

سه نماد «خساپا»، «فولاد» و «بپاس» لقب بیشترین افزایش سهام حقوقی را به خود اختصاص دادند، توجه حقیقی‌ها نیز بیشتر به «غاذر»، «فن آوا» و  «کنور» معطوف بود.

مالکیت حقوقی در ترکیب سهامداری شرکت سایپا معادل ۱۹میلیارد تومان افزایش یافت و از سوی دیگر سهامداران حقیقی کشت و صنعت پیاذر با برتری چهار میلیارد تومانی ابتکار عمل را در دست گرفتند.

امروز افزایش سهام حقیقی‌ها در ۱۲نماد و افزایش سهام حقوقی‌ها در ۸۳نماد به بیش از یک میلیارد تومان رسید که جمع تغییر مالکیت دسته اول ۳۰میلیارد تومان و تغییر مالکیت دسته دوم ۳۰۰میلیارد تومان بود.

برای مشاهده تصویر در اندازه اصلی، روی آن کلیک کنید

حقیقی حقوقی 00.09.20

تغییر مالکیت صنایع 0.09.20

ارسال نظرات
کیان طلا
x