ماجرای تاسیس بورس بین الملل چیست؟ / واکاوی سیاست و مواضع سازمان بورس
معاون نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس، گفت: ایجاد بورس بینالملل در سال های گذشته توسط شورای عالی مناطق آزاد ارائه شده بود.
به گزارش اقتصاد آنلاین؛ علیرضا ناصرپور، معاون نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس و اوراق بهادار، در افتتاحیه هشتمین نمایشگاه بورس، بانک، بیمه و سیزدهمین نمایشگاه معرفی فرصتهای سرمایهگذاری اظهار کرد: با روی کار آمدن هیات مدیره جدید سازمان بورس، این پیشنهاد دوباره مطرح شده و مورد بررسی قرار گرفته است.
وی افزود: با توجه به پیچیدگیهایی که این موضوع دارد، بررسیها در حال انجام است و برای جذب سرمایهگذاران خارجی، این حمایت از سوی سازمان بورس انجام خواهد شد.
ناصرپور با یادآوری ۱۶ساله شدن تصویب قانون بازار اوراق بهادار توسط مجلس شورای اسلامی، گفت: این قانون نقطه عطفی در مسیر توسعه بازار سرمایه بود. بازار سرمایه طی ۱۶سال گذشته مسیر پر فراز و نشیبی را پشت سر گذاشته اما در حال حاضر تنوع نهادهای مالی آن قابل قبول است. ابزارهای مالی تنوع دارند؛ برخی از عمق کافی برخوردارند و برخی نیز مستلزم توجه بیشتری هستند.
وی در ادامه اذعان داشت: در طول یک دهه گذشته، سرمایهگذاری غیرمستقیم در بورس مورد توجه قرار گرفته و با اینکه هنوز با حالت ایدهآل فاصله داریم، درحال حاضر ۳۰۰ صندوق سرمایهگذاری و ۵۴ شرکت سبدگردان در بازار سرمایه فعال هستند. سیاست سازمان بورس نیز توسعه کمی و کیفی نهادها و ابزارهای مالی است.