عرضه کنندگان بورسی در اولویت تامین برق قرار دارند
معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: با عرضه بیش از ۷۰۰ هزار تن سیمان در بورس در آخرین روز کاری هفته گذشته (چهارشنبه)، متوسط قیمت ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومانی برای هر کیسه سیمان تعیین شد که به واقعیت، بسیار نزدیک است. سعید زرندی اظهار داشت: شرکتهایی که روز چهارشنبه محصول خود را در بورس عرضه کردند در اولویت تامین برق قرار گرفتند که شامل ۳۶ شرکت است.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، سعید زرندی افزود: اگر تامین برق صنایع سیمانی به روال عادی بازگردد، ذخایر کلینکر زیادی در این شرکتها وجود دارد که میتواند تبدیل به سیمان شده و به کاهش بیش از پیش قیمتها بیانجامد.
وی اظهار داشت: اکنون منتظریم تا وزارت نیرو شرایط را برای ادامه کار واحدهای سیمانی و فولادی تسهیل کند.
این مسوول بیانداشت: در ابتدا مقرر بود این دو صنعت به مدت دو هفته با محدودیتهای تامین برق مواجه باشند، اما به دلیل شرایط اضطراری این مساله تمدید شد و احتمالا تا پایان هفته محدودیتها ادامه خواهد داشت.
زرندی خاطرنشانکرد: با این حال مقرر شده تامین برق به میزان ۷۰ درصد در شب و ۳۰ درصد در روز برای واحدهای سیمانی لحاظ شود و به همین منظور شرکتهایی که روز چهارشنبه محصول خود را در بورس عرضه کردند در اولویت قرار گرفتند که شامل ۳۶ شرکت است.
وی ادامهداد: به این ترتیب در شرایط مساوی، شرکتهایی که عرضه سیمان تولیدی خود در بورس را به صورت کامل انجام دادند در اولویت تامین برق با فرمولی که عنوان شد قرار خواهند گرفت.
معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت یادآور شد: روز چهارشنبه هفته گذشته ۷۰۰ هزار تن سیمان توسط شرکت های یاد شده در بورس عرضه شد که متوسط قیمت هر پاکت سیمان ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان بود. به این ترتیب هم از ظرفیت بورس استفاده و هم قیمتها به واقعیت نزدیک شد.
هفته گذشته "اسدالله کشاورز" معاون امور معدن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: با خنکتر شدن هوا و کاهش مصرف برق و قول مساعد مسوولان وزارت نیرو در تامین برق برای صنعت سیمان، تولید کارخانجات افزایش و قیمتها در بازار کاهش خواهد یافت.