رییس انجمن صنفی گاوداران ایران در گفتوگو با اقتصادآنلاین خبر داد:
اعلام نرخ جدید شیرخام در سهشنبه هفته جاری/ افزایش همزمان قیمت شیرخام و لبنیات

رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران ایران از تصویب و اعلام نرخ جدید شیرخام در سهشنبه هفته جاری توسط ستاد تنظیم بازار خبر داد.
اقتصادآنلاین - سپیده قاسمی؛ رییس انجمن صنفی گاوداران ایران در گفتوگو با اقتصادآنلاین با تاکید بر اینکه تصویب افزایش قیمت شیرخام و لبنیات به صورت همزمان خواهد بود، اظهار کرد: با توجه به تاثیر قیمت شیرخام بر لبنیات تصویب قیمتهای جدید برای هر دوی آنها به صورت همزمان انجام خواهد گرفت.
احمد مقدسی ادامه داد: تجربه تعیین قیمت مصوب 1440تومان در سال93 برای شیرخام بدون افزایش قیمت لبنیات نشان داد؛ این بخشها باید به صورت همزمان تعیین قیمت شوند در غیر این صورت قیمت جدید اجرایی نخواهد شد.
به گفته وی؛ خرید شیرخام با قیمت مصوب 1440تومان به دلیل افزایش هزینه تولید برای کارخانههای لبنی تا به امروز اجرایی نشده و تنها بر روی کاغذ باقی مانده است.
مقدسی قیمت تمام شده هر کیلوگرم شیرخام بدون در نظر گرفتن حاشیه سود دامدارن را، 1619تومان عنوان کرد.
ارسال نظرات