وی ایکس
آگاه 3 مثقال طلا
لاماری ایما/ آرین موتور
x
فونیکس
آمارکتس
فلای تودی
۱۲ / مهر / ۱۳۹۷ ۱۲:۲۹
رییس بیمه مرکزی مطرح کرد:

جان باختن روزانه۴۳نفر در سوانح ترافیکی و جاده‌ای/ افزایش پرداخت بیمه سوانح رانندگی به ۸۹۰۰میلیارد تومان در سال‌۹۶

جان باختن روزانه۴۳نفر در سوانح ترافیکی و جاده‌ای/ افزایش پرداخت بیمه سوانح رانندگی به ۸۹۰۰میلیارد تومان در سال‌۹۶

رییس بیمه مرکزی گفت: میزان خسارت پرداختی بیمه برای سوانح رانندگی از ۵۳۰۰ میلیارد تومان در سال ۹۲ به حدود ۸۹۰۰ میلیارد تومان در سال ۹۶ افزایش یافته است.

کد خبر: ۳۰۵۰۶۹
آرین موتور

 غلامرضا سلیمانی (رییس بیمه مرکزی) در دومین یادبود قربانیان سوانح ترافیکی گفت: روزانه در سوانح ترافیکی ۴۳ نفر جان خود را از دست داده و ۹۰۰ نفر مصدوم می‌شوند  که این  بسیار نگران‌کننده است.به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایلنا،وی دامه داد: میزان خسارت پرداختی بیمه برای سوانح رانندگی از ۵۳۰۰ میلیارد تومان در سال ۹۲ به حدود ۸۹۰۰ میلیارد تومان در سال ۹۶ افزایش یافته است.

وی با تاکید بر اینکه ۴۳ قربانی و ۹۰۰ مجروح  در روز حوادث رانندگی بسیار نگران کننده است، تصریح کرد: باید در زمینه امنیت و سلامت جامعه تلاش کرد و با پیشگیری این تلفات را کاهش داد.

سلیمانی خاطرنشان کرد: سهم خسارت جانی سواری‌ها ۸۷ درصد و مالی ۱۳ درصد و در موتورسیکلت‌ها سهم خسارت جانی ۹۶ درصد و ‌مالی ۴ درصد است.

به گفته رییس بیمه مرکزی تقویت بخش نظارتی در حوزه‌های راهداری، فرهنگ سختگیرانه برای دریافت گواهینامه، ایجاد استراحتگاه‌های مناسب در طول مسیر ضروری است.

ارسال نظرات
کیان طلا
x